CEO BALKAN U ŠOKU! Jezivo! Stigao poziv za SAHRANU Slađane Petrušić, sve objavljeno na NJENOM PROFILU! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.04.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome nije jasno šta se dešava!

CEO BALKAN U ŠOKU! Jezivo! Stigao poziv za SAHRANU Slađane Petrušić, sve objavljeno na NJENOM PROFILU! (FOTO)

Foto: Youtube.com/ D&D Slađane Petrušić

Ceo Balkan se od jutros pita šta se desilo sa Slađanom Petrušić, voditeljkom i bivšom učesnicom rijalitija "Parovi". Podsetimo, na njenim društvenim profilima se pojavila objava o njenoj navodnoj smrti, koju su navodno napisali članovi njene porodice. Pre toga je Slađana objavljivala slike iz bolnice i pisala kako se teško povredila na snimanju TikTok izazova.

Republika

Foto: instagram.com/petrusicsladjana

Slađana Petrušić

I dok su se njeni prijatelji i fanovi opraštali od nje, bilo je i onih koji su posumnjali da je vest lažna.

Prvo se oglasio novinar Milomir Marić, koji smatra da je Slađana sve izrežirala, a potom je to isto uradila i njene sestra od tetke Dragana i za Index.hr rekla da je ovo Slađanina bolesna izmišljotina. Potom su se pojavio i materijal o lažiranju povrede, kako je slika koju je Slađana objavila iz bolnice preuzeta sa jednog britanskog portala.

Da šok bude veći, na Fejsbuku se pojavila nova objava, gde osoba koja tvrdi da je Slađin brat najavljuje Slađaninu sahranu za 15. april.

Republika

Foto: Facebook.com

Poziv za sahranu Slađane Petrušić na njenom profilu

 

- Niste joj dali mir kad je bila živa i pisali ste neistine. Porodica Petrušuić poslednji put moli da se zaustavite sa nekim "rođacima" koji se oglašavaju, a sa istima nismo godinama u kontaktu! Isto tako vas molimo da ne komentarišete i nagađate kad je smrt u pitanju! Molimo vas za razumevanje u ovim teškim trenucima! Na poslednji ispraćaj pozvani ste sutra - stoji u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading