SPREMNI SU ZA LIGU ŠAMPIONA: Uz Crvenu zvezdu, oni su istakli glavnu kandidaturu za učešće u evropskoj fudbalskoj eliti - prve pripreme već su obavljene! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.04.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredna, 2023/24 sezona za srpski klupski fudbal, biće istorijska.

SPREMNI SU ZA LIGU ŠAMPIONA: Uz Crvenu zvezdu, oni su istakli glavnu kandidaturu za učešće u evropskoj fudbalskoj eliti - prve pripreme već su obavljene! (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube/Starsport/Ilustracija

Crvena zvezda u Ligi šampiona

Po prvi put u istoriji srpskog klupskog fudbala, naša zemlja će imati dva predstavnika u elitnom evropskom takmičenju. Crvena zvezda je praktično već stigla do šeste uzastopne šampionske titule i direktnog učešća u grupnoj fazi UEFA Lige šampiona, a i dalje je otvoreno pitanje ko će uz najtrofejniji srpski klub narednog leta krenuti u kvalifikacije za navedeno takmičenja.

 

U ovom momentu tri kluba figuriraju kao glavni kandidati da im se ime nađe u žrebu za evropsku elitu. Nedelje pred nama odrediće da li će to biti TSC, Čukarički, ili Partizan, ali po malo i neočekivano, još jedan srpski sportski kolektiv je istakao svoju kandidaturu za to, toliko željeno mesto.

Naime, ekipa Omladinca iz Šetonje već je obavila prve pripreme za učešće u Ligi šampiona. Oni su na svojoj zvaničnoj klupskoj Instagram stranici objavili fotografiju na kojoj se vidi popularna "mušema Lige šampiona" na centru njihovog igrališta, a uz fotografiju stoji i šaljiv komentar: "Ljubomorni će reći da je ovo fotošop".

Foto: FK Omladinac Šetonje

Ni Mančester Sitiju neće biti lako protiv Omladinca u Šetonju

 

Naravno, reč je o šali kluba iz mesta koje se nalazi u opštini Petrovac na Mlavi, ali istovremeno mora se priznati da je u pitanju i dobar marketinški potez kojim je pažnja sportske javnosti usmerena ka ekipi koja se u aktuelnoj sezoni takmiči u okviru Zone Podunavsko-šumadijske.

Da podsetimo, Omladinac iz Šetonje trenutno zauzima treću poziciju na tabeli šetvrtog ranga srpskog klupskog fudbala i sigurno će do kraja ovosezonskog takmičenja pokušati da ugroze vodeći dvojac na tabeli, VGSK iz Velikog Gradiša i komšijsku Slogu 33 iz Petrovca na Mlavi.

U subotu 15. aprila Omladinac na svom stadionu "Velika Leskova" dočekuje ekipu Rudara iz Stamnice i ostaje da se vidi hoće li se "mušema" ponovo pojaviti na centru terena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading