LUĐAKINJO, ZA OVO TREBA DA SE IDE U ZATVOR: Javnost zgrožena nakon što je Slađana Petrušić sramno LAŽIRALA SMRT, pljuvačine samo pljušte!

Autor: P. R.

Zabava

14.04.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto aplauza, dobila lavinu negativnih komentara!

LUĐAKINJO, ZA OVO TREBA DA SE IDE U ZATVOR: Javnost zgrožena nakon što je Slađana Petrušić sramno LAŽIRALA SMRT, pljuvačine samo pljušte!

Foto: printscreen/Happy TV

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da je rijaliti učesnica i voditeljka "Parova", Slađana Petrušić, iznenada preminula, a navodno je njena porodica objavila informaciju o njenoj smrti.

Petrušićeva se sada oglasila na svom "Fejsbuk" profilu gde je obavila vest sa naslovom "Poslednji ispraćaj", a na kraju istog je video u kojem priznaje da je lažirala sopstvenu smrt.

 

 

Međutim, iako je mislila da će zbog ove iscenirane melodrame dobiti aplauz, ispod njene objave na pomenutoj društvenoj mreži mogu se videli samo negativni komenatari, te da joj ovakva "reklama" nije trebala.

 

"Neukusna šala", "Ovo je toliko užasno da nemam komentara, jer nije za šalu ni za lajkove", "Za ovo treba ići u zatvor", "Ovakvu luđakinju moraju da smeste u odgovarajuću instituciju", "Idi leči mozak, a ne noge", "Kaznena prijava za gospođu"; "Mediji nisu lažirali tvoju smrt, već ti, sama si objavila", "Pokoj ti duši, za nas si umrla", samo su neki od komentara koji ne prestaju da se nižu ispod njene skandalozne objave.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Slađana Petrušić lažirala svoju smrt

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading