"JAVLJAM SE SA NEBA, VASKRSLA SAM" Slađana Petrušić priznala da je LAŽIRALA SVOJU SMRT! SKANDALČINA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.04.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez trunke srama!

"JAVLJAM SE SA NEBA, VASKRSLA SAM" Slađana Petrušić priznala da je LAŽIRALA SVOJU SMRT! SKANDALČINA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Na Fejsbuk profilu Slađane Petrušić, bivše voditeljke i učesnice "Parova", pojavila se nova objava. Ona se obratila svojim pratiocima i priznala da je lažirala svoju smrt, za šta ju je optužilo i nekoliko bliskih osoba danas. Kako je istakao Neven Ciganović za Republiku, on je zaključio da je ona tu uradila zbog popularnosti. 

Republika

Foto: Youtube.com/ D&D Slađane Petrušić

Slađana Petrušić

- Javljam se s neba. S desne strane stoji Bog i ima poruku za vas: "Uozbiljite se, krajnje je vreme". Jedino što mi je drago iz cele priče, je da sam postala spisateljica i voditeljka nakon što sam se preselila na ovaj svet. Dok sam bila na vašoj zemlji, bila sam niko i ništa, starleta, niko nije znao da sam dobar čovek. Narode, pamet u glavu, bacaju vam koske, a vi kao pitbulovi kidate. Tako ste rastrgali i mene. Ja sam se povukla jedno vreme, uskrsla sam i nadam se da me neće rastrgati. Možemo ponovo da se igramo - poručila je, između ostalog, Slađana u svojoj objavi, koju možete pogledati u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading