USKRŠNJI MEČ U BOGATIĆU: Sastav Baira na domaćem terenu jako teško gubi bodove, ekipa iz Mačvanskog Metkovića želi da se održi u vrhu tabele!

Autor:

Sport

14.04.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle uskršnjeg ručka pravac stadion "Na pijaci".

USKRŠNJI MEČ U BOGATIĆU: Sastav Baira na domaćem terenu jako teško gubi bodove, ekipa iz Mačvanskog Metkovića želi da se održi u vrhu tabele!

Foto: FK Bair Bogatić

Teren u Bogatiću

U okviru 19. kola Međuopštinske lige Mačva ekipa Baira iz Bogatića ugostiće sastav Mladosti iz Mačvanskog Metkovića, utakmica je zakazana za nedelju, 16. april od 16 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, ekipa Baira se trenutno sa 24 osvojena boda nalazi na deobi osme pozicije na tabeli, plej-of zona udaljena je šest bodova. Sastav iz Bogatića od starta prolećnog dela prvenstva ima polovičan učinak, na svom terenu su dva puta slavili, dok su na tri gostovanja upisali samo jedan bod.

Ekipa Baira na domaćem terenu ove sezone igra više nego dobro. Na devet mečeva nalaze se na učinku od sedam trijumfa, uz po jednu podelu bodova i neuspeh. Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen sa njihovog stadiona je Stojan Lazarac iz Sovljaka.

U nedelju će na stadionu "Na pijaci" gostovati ekipa Mladosti koja je zimsku pauzu provela sa jednim bodom zaostatka u odnosu na plej-of zonu. Uspeo je sastav iz Mačvanskog Metkovića odličnim partijama od starta prolećnog dela prvenstva da dođe do samog vrha tabele.

Sastav Mladosti se trenutno sa 30 osvojenih bodova nalazi na deobi treće pozicije na tabeli sa još dva tima, prvi tim van plej-ofa ima tri manje. Kada su u pitanju mečevi van svog stadiona, ekipa iz Mačvanskog Metkovića je na devet susreta upisala tri pobede uz šest poraza.

Desni bek ekipe Mladosti, Miloš Mijatović je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Očekuje nas jedno jako teško gostovanje, veoma dobroj ekipi koja po kvalitetu zaslužuje bolji plasman na tabeli od trenutnog. Na noge Bairu idemo oslabljeni izostankom par igrača zbog žutih kartona, ali ćemo pružiti svoj maksimum jer želimo da ostanemo u vrhu lige. 

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom ekipe Mladosti rezultatom 5:2.

Bair (Bogatić) - Mladost (Mačvanski Metković)

Nedelja, 16. april od 16 časova

Stadion "Na pijaci" Bogatić

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading