HUMANITARNI DAN U BEČMENU: Na veliku subotu - "Igrajmo za Adema"!

Autor:

Sport

14.04.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportsko-humanitarni dan u Bečmenu ove subote.

HUMANITARNI DAN U BEČMENU: Na veliku subotu - "Igrajmo za Adema"!

Foto: FK Šumadinac Bečmen

Pomoć je sada najpotrebnija.

Republika

Četvorogodišnjem detetu dugogodišnjem fudbaleru fudbalskog kluba Šumadinac iz Bečmena, Bajrami Avduša, svima poznatom pod nadimkom "Babuš" veoma je ugroženo zdravstveno stanje. 

Na našu veliku žalost konstantovana mu je opaka bolest za koju mu je hitno potrebno lečenje. Ova vest alarmirala je Babuševe drugare, koji su pozvali na ujedinjenje sve fudbalske klubove sa opštine Surčin i dva gradska kluba. Svi oni će se zajedno okupiti u subotu u Bečmenu sa ciljem da se prikupe dobrovoljna sredstva za pomoć mališanu.

Republika

Foto: FK Šumadinac Bečmen

 

Dogovoreno je i nekoliko prijateljskih mečeva između klubova učesnika kako bi samom događaju prisustvovalo što više ljudi. Svi prisutni će povodom pomoći preko kupovine ulaznice imati priliku da koriste i usluge kafane "Šumadinac" i sav prihod će biti prosleđen porodici mališana.

Publika će imati prilike da vidi igrače Borca iz Progara, 13. Maja iz Zemuna, Šumadinca (Bečmen), Srem Jakovo, Posavac Tišme, BUSK-a, Budućnosti (Dobanovci) i Jedinstva iz Surčina. 

Takođe, biće postavljene i kutije u kojima će svako po svojoj mogućnosti imati prilike da pomogne kako bi se ova teška situacija za porodicu Babuša što pre prevazišla. 

U subotu svi kao jedan, svi igramo za Adema i zajedno ćemo pobediti! 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading