DERBI KOLA U SEDLARU: Mladi Borac u odličnoj formi dočekuje kandidata za plasman u viši rang!

Autor:

Sport

13.04.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu svi putevi vode na stadion "Kraj Resave".

DERBI KOLA U SEDLARU: Mladi Borac u odličnoj formi dočekuje kandidata za plasman u viši rang!

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

U okviru 21. kola Zone Zapad ekipa Mladog Borca iz Sedlara ugostiće sastav Jedinstva 1936 iz Kruševca, utakmica je zakazana za subotu, 15. april od 16 časova.

Republika

Domaćin subotnjeg duela, ekipa Mladog Borca je u poslednje tri sezone izborila tri uzastopne promocije u viši rang, trenutno se sa 28 bodova nalaze na deobi šestog mesta na tabeli. Na otvaranju prolećnog dela prvenstva zabeležen je poraz jesenjeg prvaka, ali je posle toga napravljena serija od tri trijumfa. U prošlom kolu tim iz Sedlara podelio je bodove sa sastavom Kušiljeva

Na domaćem terenu ekipa Mladog Borca je ove sezone za sada odigrala deset mečeva i tu se nalaze na učinku od šest trijumfa, dve podele bodova i isto toliko poraza. Jedina dva tima koja su uspela da odnesu ceo plen sa njihovog stadiona jesu dva prvoplasirana sastava u ligi.

Fudbaler Mladog Borca, Dalibor Tošić je povodom predstojećeg meča za naš portal izjavio:

- Očekujemo dobar meč u kojem će sigurno uživati sva prisutna publika. Nalazimo se u odličnoj formi, što se takođe može reći i za našeg subotnjeg rivala. Reč je o ekipi koja je jedan od konkurenata za plasman u Srpsku ligu, ali mi na našem terenu idemo na pobedu. 

Na stadionu "Kraj Resave" će u subotu gostovati sastav Jedinstva 1936, trenutno drugoplasirani tim na tabeli sa zaostatkom od samo jednog boda u odnosu na lidera, Moravu iz Ćuprije. Ekipa iz Kruševca je u poslednje dve sezone pri samom vrhu tabele i u trenutnoj situaciji su jedan od glavnih konkurenata za plasman u viši rang. 

Pre prošlonedeljne podele bodova sa Trstenikom, ekipa Jedinstva se nalazila u seriji od devet vezanih trijumfa, u tom periodu su savladali i Rembas sa kojima dele trenutno drugu poziciju na tabeli.

Prvi duel ova dva tima igran u Kruševcu završen je pobedom Jedinstva rezultatom 3:2.

Mladi Borac (Sedlare) - Jedinstvo 1936 (Kruševac)

Subota, 15. april od 16 časova

Stadion "Kraj Resave Sedlare"

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading