IGRAČI OBA TIMA SE NALAZE U ODLIČNOJ FORMI: Na stadionu "Kraj Peka" gostuje sastav Mlave iz Bratinca!

Autor:

Sport

13.04.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva tima koji ne znaju za poraz od starta prolećnog dela.

IGRAČI OBA TIMA SE NALAZE U ODLIČNOJ FORMI: Na stadionu "Kraj Peka" gostuje sastav Mlave iz Bratinca!

Foto: FK Braničevo

U okviru 18. kola Međuopštinske lige Dunav ekipa Braničeva ugostiće sastav Mlave iz Bratinca, utakmica je zakazana za nedelju, 16. april od 16 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, ekipa Braničeva se sa učinkom od osam pobeda, isto toliko poraza i jedne podele bodova nalazi na šestoj poziciji na tabeli sa osvojenih 25 bodova. Sastav iz Braničeva je sezonu otvorio sa pet vezanih neuspeha, ali je kasnije dosta boljim partijama "ojačao" svoj bodovni saldo.

Trenutno se ekipa nalazi u seriji od pet mečeva bez poraza i tom prilikom su zabeležili 13 od maksimalnih 15 bodova. Ako se pogleda forma na poslednjih pet mečeva u ligi je sa boljim učinkom jedino njihov predstojeći rival. Na domaćem terenu ekipa Braničeva se nalazi u seriji od četiri vezana trijumfa.

Iz redova ekipe Braničevo su povodom predstojećeg meča izjavili:

- Očekuje nas za vikend veliki derbi na stadionu "Kraj Peka". U goste nam dolazi drugoplasirani tim na tabeli, biće to veliki izazov za naše momke, da vidimo gde se nalazimo posle odličnog starta prolećnog dela prvenstva. Posle Uskršnjeg ručka, odmorite i dođite da podržite našu ekipu. 

U nedelju će na stadionu "Kraj Peka" gostovati ekipa Mlave koja se trenutno sa 42 osvojena boda nalazi na drugom mestu na tabeli, zaostatak za liderom je samo jedan bod, dok je prednost u odnosu na trećeplasirani tim 12 bodova.

Sastav iz Bratinca je pored 14 pobeda ove sezone upisao i tri poraza, sva tri neuspeha su zabeležena upravo van njihovog stadiona i to može biti jedan vid "tereta" pred nedeljno gostovanje Braničevu.

Prvi duel ova dva tima igran u Bratincu završen je pobedom domaćeg sastava rezultatom 6:2.

OFK Braničevo - Mladost (Bratinac)

Nedelja, 16. april od 16 časova

Stadion "Kraj Peka" 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dell

13.04.2023 23:17

Vi se šalite je l da? Ceo okrug zna da je Mlava prodala Braničevu 😂