PREDRAG ĐORĐEVIĆ PRED MEČ SA RADNIČKIM IZ SVILAJNCA: "Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi"!

Autor:

Sport

13.04.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin će sigurno protiv fenjeraša tražiti prvu pobedu na poslednjih pet ligaških mečeva.

PREDRAG ĐORĐEVIĆ PRED MEČ SA RADNIČKIM IZ SVILAJNCA: "Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi"!

Foto: FK Radnički Svilajnac

Očekuju se pune tribine u Svilajncu

U okviru 22. kola Srpske lige Istok ekipa Radničkog iz Svilajnca ugostiće sastav Car Konstantina iz Niša, utakmica je zakazana za subotu, 16. april od 16 časova.

Republika

Domaćin subotnjeg susreta na svoj bodovni saldo ima 34 bodova što je trenutno dovoljno za peto mesto na tabeli, ekipa Car Konstantina ove sezone ne stoji baš najbolje, sa samo jednim osvojenim bodom nalaze se na poslednjoj poziciji u ligi. 

Ekipa iz Sviljanca na domaćem terenu igra jako dobro, po broju osvojenih bodova pred svojim navijačima se nalazi odmah iza vodećeg dvojca na tabeli. Radnički je na deset mečeva upisao učinak od sedam pobeda, dve podele bodova i samo jednog poraza. Jedini tim koji je sa ovog gostovanja uspeo da odnese ceo plen je Radnički iz Pirota koji je slavio minimalni trijumf.

U Svilajnac će u nedelju gostovati verovatno najmlađi sastav u ligi, ekipa Car Konstantina je pretežno sačinjena od jako mladih igrača koji gotovo da nemaju iskustva igranja u srpskoligaškom karavnu. Trenutna situacija je takva da su oni već sada "bukirali" svoju kartu za povratak u zonski rang.

Pred ovu utakmicu govorio je Predrag Đorđević, šef stručnog štaba ekipe Car Konstantina. On je rekao da su posle dve odlično odigrane utakmice protiv Popovčana i Timočanina, gde su ispustili pobede u poslednjih 5 minuta, malo emotivno pali.

- Idemo totalni rasterećeni protiv jedne od najboljih ekipa  u ligi bezobzira na njihov plasman. Igraju jedan od najboljih fudbala. Mi smo posle dve dobro odigrane utakmice protiv Popovčana i Topličanina gde smo izgubili u poslednjih 5 minuta emotivno pali i protiv Jagodine nas je stigao umor i odigrali najgore do sad. - započeo je.

Dodao je da sada imaju priliku da se dokažu protiv dobrog protivnika. 

- Imamo priliku da protiv dobrog protivnika dokažemo da je utakmica protiv Jagodine samo bila loš dan. Rezultati u drugom delu nisu realni, osim utakmica protiv Jagodine i Dubočice,  a na ostalim utakmicama smo bili ravnopravni, ali nismo imali sreće, koju nekad treba da zaslužiš. - nastavio je trener Nišlija.

Govorio je i problemu sa povređenim igračima i da sada imaju tri ili četiri igrača na koje ne može da računa.

- Od samog starta imamo problem sa povređenim igračima. Sada opet ne možemo da računamo na tri ili četiri igrača i ne treniraju još toliko, tako da na utakmicu idemo bez petoricee ili šestorice. - istakao je Predrag.

Na kraju je konstatovao da je njegova ekipa jedna od najmlađih u ligi.

-Naša ekipa je jako mlada, jedna od najmlađih u ligi. Po broju odigranih utakmica, osim Jovića i Perića, svi ostali kad se skupe nemaju zajedno 100 odigranih utakmica u ligi. - zaključio je Đorđević.

Prvi duel ova dva tima igran u Nišu završen je pobedom Radničkog rezultatom 2:0.

Radnički (Svilajnac) - Car Konstantin (Niš)

Subota, 16. april od 16 časova

Stadion u Svilajncu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading