DERBI SREDINE TABELE U TULARIMA: Oba tima u ovaj duel ulaze posle poraza u prošlom kolu!

Autor:

Sport

12.04.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Forma igrača na obe strane je u velikom padu.

DERBI SREDINE TABELE U TULARIMA: Oba tima u ovaj duel ulaze posle poraza u prošlom kolu!

Foto: FK Omladinac Kalinovac

U okviru 20. kola Međuopštinske lige Kolubara (grupa Istok) ekipa Tulari ugostiće sastav Omladinca iz Kalinovca, utakmica je zakazana za nedelju, 16. april sa početkom od 16 časova. 

Republika

Domaćin nedeljnog susreta se trenutno sa 26 bodova pored svog imena nalazi na osmoj poziciji na tabeli. Nekadašnji dugogodišnji član Kolubarske okružne lige ekipa Tulari posle uvodnog trijumfa na startu prolećnog dela vezala je tri poraza.

Na domaćem terenu u Tularima u dosadašnjem toku sezone ekipa je upisala pet trijumfa, dva poraza i jednu podelu bodova. Dva tima koja su odnela sva tri boda sa ovog gostovanja su Sovljak i OFK Paljuvi, koji se nalaze u samom vrhu tabele.

Sastav Tulara će u nedelju ugostiti ekipu Omladinca koja sa samo jednim bodom više zauzima sedmu poziciju na tabeli (uz meč manje u odnosu na nedeljnog protivnika). Tim iz Kalinovca je odlično završio jesenji deo prvenstva sa tri vezana trijumfa, u istom ritmu su nastavili i na prolećnoj premijeri, ali su sada u seriji od dva poraza.

Na gostujućim terenima ove sezone ekipa Omladinca je odigrala osam mečeva i zabeležila je isto toliko bodova. Njihov učinak bez domaće publike je 2-2-4.

Prvi duel ova dva tima igran u Kalinovcu završen je pobedom Omladinca rezultatom 2:1.

Tulari - Omladinac (Kalinovac)

Nedelja, 16. april od 16 časova

Teren u Tularima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading