HOĆE LI DOĆI DO PREKIDA SERIJE BEZ PORAZA: U Jašunju gostuje ekipa Pomoravlja!

Autor:

Sport

12.04.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel dva tima koji se nalaze u nizu mečeva bez neuspeha.

HOĆE LI DOĆI DO PREKIDA SERIJE BEZ PORAZA: U Jašunju gostuje ekipa Pomoravlja!

Foto: FK Jašunja

U okviru 17. kola Gradske lige Leskovac ekipa Jašunje ugostiće sastav Pomoravlja (Manojlovce), utakmica je zakazana za nedelju, 16. april od 11 časova. 

Republika

Sastav Jašunje se trenutno sa učinkom od osam trijumfa, jedne podele bodova i sedam poraza nalazi na deobi šeste pozicije na tabeli, njihov bodovni saldo se trenutno nalazi na broju 25. Na startu prolećnog dela ekipa je upisala poraz na gostovanju Turekovcu, ali je posle toga vezala tri meča bez neuspeha.

Dve pobede na gostovanjima i podela bodova pred svojim navijačima je učinak sastava iz Jašunje na poslednja tri ligaška meča. Na domaćem terenu ekipa Jašunje je do sada odigrala osam prvenstvenih susreta i zabeležili su skor 5-1-2.

Kapiten Jašunje, Vlada Stojilković je za naš portal povodom predstojećeg meča izjavio:

- Nadam se da ćemo u nedelju odigrati jednu taktički dobru i organizovanu utakmicu. U prvom duelu sa ekipom Pomoravlja smo upisali poraz i pokušaćemo sada da se revanširamo za taj rezultat. Očekujemo podršku naših navijača kako bi nastavili seriju bez neuspeha. 

Nedeljni gost u Jašunji, ekipa Pomoravlja se trenutno sa 28 bodova nalazi na petoj poziciji na tabeli. Ekipa iz Manojlovca je na domaćem terenu po broju osvojenih bodova odmah iza trenutkog lidera na tabeli, samo u jednoj situaciji na osam utakmica pred svojim navijačima nisu upisali sva tri boda (učinak na domaćem terenu 7-1-0). 

Kada je reč o gostovanjima ekipa Pomoravlja igra dosta slabije, na osam mečeva imaju samo jedan trijumf, uz tri podele bodova i četiri poraza. Trenutno se tim nalazi u seriji od sedam mečeva bez neuspeha. Na poslednjih sedam duela nalaze se na skoru 3-4-0.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Pomoravlja rezultatom 2:1.

Jašunja - Pomoravlje (Manojlovce)

Nedelja, 16. april od 11 časova

Teren Jašunje

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading