SERIJI POBEDA DOŠAO JE KRAJ: Kosovskomitrovački fudbaleri poraženi na kragujevačkom "Bubnju"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.04.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to je jednom moralo da se dogodi...

SERIJI POBEDA DOŠAO JE KRAJ: Kosovskomitrovački fudbaleri poraženi na kragujevačkom "Bubnju"!

Foto: FK Trepča Kosovska Mitrovica

Sjajno su fudbaleri Trepče iz Kosovske Mitrovice ušli u prolećni deo šampionata u okviru Zone Šumadijsko-raške. Redom su pred njima padali Napredak iz Gračca (2:0), Koričani (3:0) i Budućnost iz Resnika (3:0), ali kao što u sportu uvek biva, seriji pobeda jednom mora doći kraj.

 

U okviru 17. runde zonskog ranga takmičenja ekipa Trešče je gostovala Šumadiji 1903. Susret je odigran pred oko 120 gledalaca na stadionu "Bubanj" i na kraju je pripao favoritu koji je slavio rezultatom 2:1.

Gosti su bolje otvorili susret i već u 4. minutu imali kolosalnu priliku, ali je Idrzizović iz neposredne blizine pogodio okvir gola. 

Uzvratili su igrači Šumadije u 10 . minutu ali je odlično reagovao golman Cerović. Već u 13. minutu nova šansa Trepče. Ponovo je Idrizović oprobao šut sa dvadesetak metara ali golman domaćina vrhovima prstiju uspeva da loptu skrene u korner.

U 21. minutu igrači Trepče ponovo pogađaju stativu Šumadije, ovoga puta Milosavljević iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara, a ono što nije pošlo za rukom igračima Trepče u nekoliko navrata, uspeva domaćinima koji postižu gol u 28. minutu. Nakon 298 minuta načeta je mreža Trepče, po prvi put u prolećnom delu prvenstva.

Nastavak susreta donosi dominaciju kosovskomitrovačkih fudbalera koji u 77. minutu uspevaju da zatresu mrežu domaćina, ali je pogodak poništen zbog ofsajda na asistenciju pomočnog sudije, a samo par minuta kasnije domaćin uspeva da duplira prednost.

Do kraja susreta fudbaleri Trepče su u 85. minutu uspeli da stignu do počasnog pogotka, a mrežu domaćina pogodio je Stefanović. Mogla je ekipa iz Kosovske Mitrovice u nadoknadi vremena da stigne i do jednog boda, a li je Idrizovićev udarac zaustavio golman kragujevačke Šumadije 1903.

Foto: FK Trepča Kosovska Mitrovica

Na kragujevačkom "Bubnju" domaćin je zasluženo stigao do trijumfa

 

- Zona Šumadijsko-raška, 17. kolo:

Šumadija 1903 (Kragujevac) - Trepča (Kosovska Mitrovica) 2:1 (1:0)

Stadion: "Bubanj", Kragujevac

Gledalaca: 120

Sudija: Vuk Luković (Čačak)

U narednom 18. kolu ekipa Trešče dočekuje Srbiju iz Ilićeva, dok će kragujevačka ekipa gostovati u Rbnici ekipi Karađorđa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading