OČEKUJU SE PUNE TRIBINE: Ekipa Iskre iz Kucure ugostiće sastav Solunca!

Autor:

Sport

12.04.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin se sigurno neće predati bez borbe..

OČEKUJU SE PUNE TRIBINE: Ekipa Iskre iz Kucure ugostiće sastav Solunca!

Foto: FK Iskra Kucura

Očekuju se pune tribine u subotu

U okviru 22. kola PFL-a Subotica ekipa Iskre iz Kucure ugostiće sastav Solunca iz Karađorđeva, utakmica je zakazana za subotu, 15. april od 16.30.

Republika

Domaćin subotnjeg susreta, ekipa Iskre se posle 19 odigranih mečeva nalazi na desetoj poziciji na tabeli sa 24 osvojena boda. Od starta prolećnog dela prvenstva sastav iz Kucure ne igra baš najbolje, na pet odigranih utakmica imaju učinak od tri poraza, jedne pobede i jednu podelu bodova.

Prvi prolećni trijumf ostvarili su upravo u prošlom kolu kada su savladali Tavankut na gostovanju rezultatom 3:1. Na domaćem terenu ekipa Iskre je od starta sezone odigrala devet mečeva u ligi i tu se nalaze na skoru 4-2-3. 

Ekipa Iskre će u subotu ugostiti sastav Solunca koji od starta prolećnog dela prvenstva igra bez greške. Na pet utakmica imaju isto toliko trijumfa, pobeda u derbiju na gostovanju Proleteru dovela ih je do druge pozicije na tabeli. Zaostatak za prvoplasiranim Đurđinom je pet bodova, ali lider na tabeli ima i meč više u odnosu na tim iz Karađorđeva.

Odbrameni igrač Solunca i jedan od stubova zadnje linije, Milan Samardžija je za naš portal poručio:

- Igre koje prikazujemo ovog proleća daju nam za pravo da verujemo u pobedu i ovog puta, odbrana igra na visokom nivou, kao i napad, tako da ako budemo igrali našu prepoznatljivu igru nemamo čega da se plašimo. Naravno, nećemo se opustiti, niti podceniti protivnika, pristupićemo maksimalno ozbiljno utakmici i težićmo ispunjenu zadataka koje nam trener Medić zada pred meč. Pozivam sve navijače da i ovaj put pruže podršku momcima i da uživaju u utakmicu.

Prvi duel ova dva tima igran u Karađorđevu završen je pobedom Solunca rezultatom 5:0.

Iskra (Kucura) - Solunac (Karađorđevo)

Subota, 15. april od 16.30

Teren u Kucuri 

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading