BORBA ZA DRUGU POZICIJU: Paskovac će u subotu ugostiti sastav Sinđelića iz Lipnice!

Autor:

Sport

13.04.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulog je veliki.

BORBA ZA DRUGU POZICIJU: Paskovac će u subotu ugostiti sastav Sinđelića iz Lipnice!

Foto: FK Sinđelić Lipnica

U okviru 21. kola Opštinske lige Loznica ekipa Paskovca ugostiće sastav Sinđelića iz Lipnice, utakmica je zakazana za subotu, 15. april sa početkom od  16 časova i 30 minuta.

Republika

Domaćin subotnjeg duela, ekipa Paskovca se trenutno sa 46 osvojenih bodova nalazi na trećoj poziciji na tabeli, zbog poraza u prošlom kolu morali su da se pomire sa prepuštanjem druge pozicije upravo predstojećem rivalu.

Sastav iz Paskovca je do ovog kola na domaćem terenu odigrao deset mečeva i tom prilikom je zabeležio učinak od sedam pobeda, dva poraza i samo jedne podele bodova. Jedina dva tima koja su odnela ceo plen sa ovog gostovanje jesu Krajišnik i trenutni lider na tabeli, ekipa Borca iz Kozjaka.

Nekadašnji član zonskog ranga, dugogodišnji učesnik Mačvanske okružne lige je u poslednje dve sezone dva puta "silazio" u niši rang. Ekipa Sinđelića će u nedelju gostovati Paskovcu sa ciljem da ostane na drugoj poziciji kako bi bila u konkurenciji za promociju u Međuopštinsku ligu Jadar.

Sastav iz Lipnice igra u odličnoj formi, na poslednjih šeset mečeva ekipa ne zna za poraz, odlična serija dovela ih je do druge pozicije na tabeli i sada će u direktnom okršaju sa trećeplasiranim Paskovcem imati priliku da se dodatno "odlepe" od najbližeg pratioca.

Ekipa Sinđelića je ove sezone po broju osvojenih bodova na gostovanjima odmah iza lidera na tabeli, sastav iz Lipnice je osvojio 25 bodova van svog terena, dok je Borac osvojio pet više. 

Iz redova Sinđelića su povodom predstojećeg meča poručili:

- U subotu naš tim ide put Zajače gde će snage odmeriti sa ekipom Paskovca. Nadamo se da će naši fudbaleri dati sve od sebe, da se i posle ovog kola zadrže na drugoj poziciji koja vodi u viši rang, kako bi nastavili sa ostvarenjem zacrtanog cilja. Ovim putem pozivamo sve pristalice Sinđelića da dođu i podrže naše momke. 

Prvi duel ova dva tima igran u Lipnici završen je pobedom gostujućeg sastava rezultatom 3:2.

Paskovac - Sinđelić (Lipnica)

Subota, 15. april od 16.30

Teren u Zajači

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading