"MUŠKA" UTAKMICA DO POSLEDNJEG SUDIJSKOG ZVIŽDUKA: Sastav iz Sedlara se revanširao za poraz u prvom delu prvenstva!

Autor:

Sport

21.03.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Borac i Vinogradar navijačima priredili odličan meč!

"MUŠKA" UTAKMICA DO POSLEDNJEG SUDIJSKOG ZVIŽDUKA: Sastav iz Sedlara se revanširao za poraz u prvom delu prvenstva!

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

U okviru 17. kola Zone Zapad ekipa Mladog Borca ugostila je sastav Vinogradara, u prvom susretu u Zleginju slaviio je domaći tim rezultatom 3:2.

Republika

Od prvog minuta domaći igrači su krenuli sa nešto boljom igrom što ih je dovelo u situaciju da savladaju golmana Radulca. 

Ipak tokom prvog poluvremena sve kolone protokola ostale su prazne. Mladi Borac je mogao u 43. minutu do vođstva iz penala, ali isti nije uspešno realizovan pa se na odmor otišlo rezultatom 0:0.

Posle pauze situacija na terenu se nije promenila, igralo se dosta tvrdo, bez previše rizika.

Domaći igrači su kako je vreme odmicalo pomerali linije svog tima i dodatno ojačavali pritisak na odbranu protivnika.

Za prvi gol na meču čekalo se do 81. minuta kada je na asistenciju Miloša Radojevića, posle skoka gol postigao Slađan Nikodijević.

Šest minuta kasnije tačku na ovaj meč stavlja Milić posle kornera. Odličnu loptu je poslao Nikodijević koji je pored pogotka upisao i asistenciju, a egzekucija je ovoga puta pripala Vukašinu Miliću za konačnih 2:0.

Imali su gosti po jednu dobru šansu u oba poluvremena, ali iste nisu uspeli da realizuju loptom u mreži mladog golmana Milića.

Mladi Borac (Sedlare) - Vinogradar (Zleginje) 2:0 (0:0)

Mladi Borac: I. Milić, Branković, V. Milić, Todorović, Sa. Nikodijević, Stašić (od 75' Ilić), Sl. Nikodijević, Tošić, Nešić, Radojević, Đokić (od 85' Jeremić)

Vinogradar: Radulac, Stepić, Veličković (od 50' Radović), Gašić, Jovanović, Zdravković, Lisinac, Knežević, Maksić, Milovanović, Miladinović

Povodom prve prolećne pobede, iz redova Mladog Borca su posle meča poručili:

- Treba napomenuti da cela utakmica igrana visokim intenzitetom, kao da se radi o ekipama koje se bore za "goli život", a ne o bodovno stabilnim klubovima. Pohvale akterima na prikazanoj igri. Gostima se zahvaljujemo na fer i korektnoj borbi i želimo im što bolji plasman. 

U sledećem kolu u Zleginje gostuje ekipa Levač, dok Mladi Borac gostuje sastavu Župe u Aleksandrovcu.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading