U VELIKIM KUPCIMA GOSTUJE PROŠLONEDELJNI "DŽELAT" LIDERA: Vinogradar na gostovanjima ne igra najbolje, domaćin se nada povratku na pobednički kolosek!

Autor:

Sport

13.04.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi duel je bio jako zanimljiv, ali je završen bez pobednika.

U VELIKIM KUPCIMA GOSTUJE PROŠLONEDELJNI "DŽELAT" LIDERA: Vinogradar na gostovanjima ne igra najbolje, domaćin se nada povratku na pobednički kolosek!

Foto: FK Majdevo-Kupci

U okviru 21. kola Zone Zapad ekipa Majdevo-Kupci ugostiće sastav Vinogradara iz Zleginja, utakmica je  zakazana za subotu, 15. april od 16 časova. 

Republika

Domaćin susreta, ekipa Majdeva tokom cele sezone igra po principu toplo-hladno, trenutno se sa svojim bodovnim saldom koji iznosi 24, nalazi na deobi osme pozicije, uz meč manje od Kušiljeva koji takođe ima isti broj bodova.

Od starta prolećnog dela prvenstva sastav Majdevo-Kupci zabeležila je tri poraza i jedan trijumf. U prošlom kolu na gostovanju Rembasu u Resavici poraženi su rezultatom 2:0. Na domaćem terenu ekipa je na devet mečeva na svoj bodovni saldo dodala 11 bodova. 

Štoper Majdeva, Nemanja Savić je pred subotnji meč za naš portal izjavio: 

- Očekuje nas veoma tvrda i dinamična utakmica. Ekipa Vinogradara igra sjajno ove sezone i beleže veoma dobre rezultate. U prošlom kolu savladali su lidera na tabeli, tim Morave iz Ćuprije i sigurno neće doći sa belom zastavom. Što se nas tiče, kao i uvek daćemo sve od sebe da tri boda ostanu u Kupcima.

Subotnji gost u Kupcima, ekipa Vinogradara se trenutno sa 31 bodom nalazi na petom mestu na tabeli. U prošlom kolu u Zleginju "pao" je lider u ligi, sastav Morave iz Ćurpije i to će sigurno dati dodatni vetar u leđa igračima za nastavak prvenstva. 

Na gostujućem terenu sastav iz Zleginja ne igra baš najbolje, van svog stadiona su na devet mečeva dodali isto toliko bodova. Vinogradar je na gostovanjima trenutno na učinku od tri trijumfa i šest poraza.

Prvi duel ova dva tima igran u Zleginju završen je podelom bodova, rezultat je tada glasio 2:2.

Majdevo-Kupci - Vinogradar (Zleginje)

Subota, 15. april od 16 časova

Stadion u Velikim Kupcima

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading