KREĆE PROLEĆNA BITKA ZA VIŠI RANG: Ekipa iz Porodina spremna ulazi u odlučujući deo sezone!

Autor:

Sport

14.04.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolećna premijera u Porodinu.

KREĆE PROLEĆNA BITKA ZA VIŠI RANG: Ekipa iz Porodina spremna ulazi u odlučujući deo sezone!

Foto: FK Mladost Porodin

U okviru 8. kola Opštinske lige Žabari ekipa Mladosti iz Porodina ugostiće sastav Sloge iz Viteževa, utakmica je zakazana za nedelju, 16. april sa početkom od 16 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta, ekipa Mladosti je zimsku pauzu provela na deobi treće pozicije sa 13 osvojenih bodova. Svoj bodovni saldo tim je upisao "uz pomoć" četiri trijumfa i jedne podele bodova, dok su posla dva meča ostali bez bodova. 

Na terenu u Porodinu ekipa je u prvoj polusezoni zabeležila maksimalan učinak, tri meča i isto toliko pobeda uz gol razliku 14:6. Pred svojim navijačima sa maksimalnim brojem bodova u ligi je i sastav Jedinstva iz Oreovice.

U nedelju će u Porodin gostovati ekipa Sloge koja se trenutno sa četiri osvojena boda nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli. Sastav iz Viteževa je sav bodovni saldo upisao pred svojim navijačima, na gostovanjima su na tri meča zabeležili isto toliko neuspeha.

Sportski direktor kluba iz Porodina, Nenad Lazarević je za naš portal povodom prolećne premijere izjavio:

- Posle svih kadrovskih problema koje smo imali ovih godina konačno možemo da kažemo da je došlo vreme za napad na veći rang. Uz par pojačanja koja smo doveli i decom iz našeg sela imamo tim koji je sposoban za juriš ka većem rangu.. Pokušaćemo da nadoknadimo zaostatak od tri boda u odnosu na lidera, cilj za ovu sezonu je prvo mesto. 

Predsednik kluba, Nikola Zubanović se nadovezao na izjavu svog kolege:

- Od kad sam u klubu sa mojim saradnicima iz uprave vredno smo radili svih ovih godina kako bi se vratili u viši rang, gde i pripadamo. Ove sezone smo nikad bliži tom cilju, pred nama je jako bitan prolećni deo prvenstva. 

Prvi duel Mladosti i Sloge završen je pobedlom bodova, rezultat je tada glasio 1:1.

Mladost (Porodin) - Sloga (Viteževo)

Nedelja, 16. april od 16 časova

Teren u Porodinu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading