NIJE PRVI PUT DA JAVNE LIČNOSTI LAŽIRAJU SMRT! Pre Slađane Petrušić, porodica Osmakčić je napravila SKANDAL u Zadruzi, ovo su detalji!

Autor:

Zabava

14.04.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzburkali javnost!

NIJE PRVI PUT DA JAVNE LIČNOSTI LAŽIRAJU SMRT!  Pre Slađane Petrušić, porodica Osmakčić je napravila SKANDAL u Zadruzi, ovo su detalji!

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Marko, Franjo Osmakčić

BIvša učesnica i voditeljka "Parova" Slađana Petrušić se oglasila i javno priznala da je lažirala svoju smrt, o čemu se spekulisalo celog jutra. 

Javljam se s neba. S desne strane stoji Bog i ima poruku za vas: "Uozbiljite se, krajnje je vreme". Jedino što mi je drago iz cele priče, je da sam postala spisateljica i voditeljka nakon što sam se preselila na ovaj svet. Dok sam bila na vašoj zemlji, bila sam niko i ništa, starleta, niko nije znao da sam dobar čovek. Narode, pamet u glavu, bacaju vam koske, a vi kao pitbulovi kidate. Tako ste rastrgali i mene. Ja sam se povukla jedno vreme, uskrsla sam i nadam se da me neće rastrgati. Možemo ponovo da se igramo - poručila je, između ostalog, Slađana u svojoj objavi, koju možete pogledati u nastavku: 

 

 

Pre nego što je priznala da je lažirala smrt, ona je na svojim društvenim mrežama rano jutros, predstavljajući se kao svoja porodica, objavila da je preminula, a nešto kasnije i da će sahrana biti organizovana sutra. Nekoliko ljudi, pa čak i bliskih prijatelja, je blokirala na Instagramu, a sve zbog toga što su odmah pisali da je ovo njena neslana šala. Narod ju je osudio zbog teme sa kojom se ne sme šaliti.

Republika

Foto: Milan Kostić

Marko Osmakčić

Ovo nije prvi slučaj u regionu da javna ličnost lažira svoju smrt. U petoj sezoni "Zadruge", porodica takmičara Marka Osmakčića je lažirala smrt njegovog oca Franja, kako bi Marka izvukli iz Bele kuće.

Oni su tada dostavili umrlicu produkciji, a Marko je hitno izveden iz "Zadruge.

Tužna srca javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalosnu vest da nas je naš Franjo Osmakčić tragično napustio dana 08.06.2022 u 58-oj godini života. Ispraćaj pokojnika biće u ponedeljak 13.06.2022. u 16:00 na mesnom groblju u Laništima – pisalo je u umrlici.

Republika

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Franjo Osmakčić

Ispostavilo se da Franjo nije preminuo, a da je sve to urađeno kako bi Marka sklonili od Viktorije Mitrović, koja je zatrudnela sa njim i prvenstveno nije želela da ode na abortus.

Kako je advokat objasnio, Slađana bi za ovo krivično mogla da odgovara samo u slučaju da je ostvarila korist. 

- To samo po sebi nije krivično delo, sem ako ona nema neku materijalnu korist, što u ovom slučaju još uvek ne znamo. Moguće da je u pitanju obično zamajavanje javnosti, što nije kažnjivo - rekao je advokat Mladen Magdelinić za Informer.

Neven Ciganović, rijaliti zvezda i takmičar "Parova" je ranije u izjavi za Republiku istakao i da smatra da je Slađa ostvarila korist.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Neven Ciganović, Slađana Petrušić

- Volim Slađu, njen smisao za humor, ali ovo je već sad crni humor. Preterala je sa tim. To nije za šalu. Ona je meni rekla da u tim izazovima zarađuje novac, očigledno je neka korist. Piše se o njoj, a nije se pisalo godinama, opet je neku korist izvukla. Otišla je predeleko sa tim - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading