"BILA JE SKLONA SAMOPOVREĐIVANJU, MNOGO JE PATILA" Vesna Rivas slomljena od bola, oprostila se od Slađe rečima koje CEPAJU DUŠU! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

14.04.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živela je u nekom svom svetu, sa mačkama, sve ono što je proživljavala je bacala na papir, istakla je Vesna Rivas.

"BILA JE SKLONA SAMOPOVREĐIVANJU, MNOGO JE PATILA" Vesna Rivas slomljena od bola, oprostila se od Slađe rečima koje CEPAJU DUŠU! (VIDEO)

Foto: ATA Images, printscreen/Happy TV

Vest da je bivša učesnica i voditeljka "Parova", Slađana Petrušić, iznenada preminula, zatekla je Vesnu Rivas, koja je živela sa Slađom pod istim krovom tokom trajanja rijalitija, oprostila se od svoje prijateljice potresnim rečima.

- Kod Slađane je sve bilo mistično. Ja gledam i sad koliko ovi njeni, brat joj ulazi na telefon i društvene mreže i briše grozne komentare. Mistični su. To je tolika podeljenost među njima bila i toliko je krila porodicu da je to strašno. Mi smo se upoznale jako dobro kroz rijaliti. Bile smo u kontaktu, koliko-toliko, jer je bila asocijalna. Kuća njena je pored same šume, odrasla u šumi. Divlja devojka meni jako draga. Bila je specifična. Imala je surov način šale, takva je bila u pokazivanju sreće, tuge, sržbe, otpora, u suštini jako dobar čovek. Jeste nam odnos krenuo svađom, đonom u rijalitiju, ali zato kad je bilo teško ili njoj ili meni, jesmo pritrčavale jedna drugoj. Ovo me razbilo, potreslo baš. Živela je u nekom svom svetu, sa mačkama, sve ono što je proživljavala je bacala na papir. Bila je sklona samopovređivanjima. Noćas dok sam plakala, računala sam njen rodni kod, pa kod dana jučerašnjeg, pa mi je teško i to da komentarišem. Jeste imala problem sa srcem, sve je to čuvala u sebi. Skoro je davala intervju i rekla je da smo jedino Vesna i ja izašle iz rijalitija da nismo imale se*s. Ona me zvala mama Zengija. Mala moja šumska cura, mnogo je patila. Kada bi krenula da lomi po vili "Parova", ja sam je zaustavljala. Volela je i cenila to što nisam čaprkala po njenim ranama. Nju su mnogi razočarali, Milomira Marića je mnogo volela, ali se razočarala u njega. On ju je doveo i Beograd. Neka joj je laka crna zemlja - rekla je Vesna za Kurir.

 

 

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Slađana Slađa Petrušić navodno preminula nakon što je samoinicijativno napustila bolnicu, zbog čega se njeno stanje pogoršalo i, prema pisanjima medijima, ona je ponovo hitno hospitalizovana nakon srčanog zastoja.

Po dolasku u njen dom u Zagrebu, medicinska sestra i doktor su uradili reanimaciju, a navodno je na licu mesta dobila epinefrin kako bi medicinski tim pomogao da joj povrati puls. Ona je, kako prenose, oko 20 časova doživela još jedan infarkt i reanimacija i pokušaj oživljavanja koji je trajao oko pola sata nije uspeo.

Republika

Foto: printscreen/Happy TV

Slađa Petrušić preminula

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading