BEZ KOSKE! Galantni Kampaco se OTVORIO i KITIO trubače! Ne maši na terenu, ali ni van njega! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.04.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičari su bili oduševljeni.

BEZ KOSKE! Galantni Kampaco se OTVORIO i KITIO trubače! Ne maši na terenu, ali ni van njega! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/pratim vas samo

Fakundo Kampaco

Fakundo Kampaco za kratko vreme postao je ljubimac navijača Crvene zvezde.

Fenomenalnu partiju pružio je i na zatvaranju evroligaške sezone kada je u pobedi protiv Fenerbahčea (91:89) upisao 24 poena i po tri skoka i asistencije, a u samom finišu uspeo je da izbori produžetak i to na pet sekundi pre kraja.

Pionir je eksplodirao zbog poteza Argentinca, a zanimljivo je bilo i ispred hale gde su navijači sa trubačima sačekali svog heroja.

 

 

Kampaco je prvo bio šokiran i nije verovao čemu prisustvuje, ali se brzo uklopio, te je na galantan način rešio da okiti muzičare. Ubacio je Faku novac sviračima direktno u trubu, pa je pokazao da bez koske pogađa na terenu, ali i van njega.

 

 

Zvezda je sezonu završila sa skorom 17-17 te je malo falilo da se domogne završnice, ali nema sumnje da će Kampaco pamtiti atmosferu u hali i van nje. Po završetku utakmice protiv Fenera Argentinac je slavio sa navijačima, ali nije mogao da bude srećan jer je tim sa Malog Kalemegdana završio učešće u Evroligi u regularnom delu.

Kao što sam rekao prošlog puta, tako je, kako je, odigrali smo poslednjih šest utakmica sjajno, nismo ušli u plej-of, ali imamo da budemo zadovoljni zbog mnogo toga - rekao je Kampaco, pa se posvetio i svojoj igri u pobedi protiv turske ekipe:

- Pogodio sam neke teške šuteve, igrao sam sa dosta borbe, faktički nismo igrali ni za šta važno, ali igrali smo za nas, za navijače.

Sa druge strane, govorio je i o svom statusu u Zvezdi.

- Nismo pričali o tome još, ali mislim da još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica da mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti - ostao je zagonetan Kampaco.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading