FAKU, SRBINE! Kampacov ŠOU ispred Pionira: Argentinac u CENTRU PAŽNJE, veselje uz pesmu koja će ODUŠEVITI "DELIJE"! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.04.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularno je bilo posle meča protiv Fenerbahčea.

FAKU, SRBINE! Kampacov ŠOU ispred Pionira: Argentinac u CENTRU PAŽNJE, veselje uz pesmu koja će ODUŠEVITI "DELIJE"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Košarkaši Crvene zvezde evroligašku sezonu završili su pobedom protiv Fenerbahčea rezultatom 91:89 i to posle produžetka.

Ponovo je blistao Fakundo Kampaco koji je sa 24 poena i po tri skoka i asistencije predvodio četu Duška Ivanovića do pobede.

Zvezda je sezonu završila sa skorom 17-17 te je malo falilo da se domogne završnice. Nema sumnje da će Kampaco pamtiti atmosferu u hali, ali i van nje posle utakmice protiv Fenera. 

Argentinac je bio centralna figura šou programa ispred hale gde se uz trubače veselio i fotografisao sa navijačima. "Delije" će posebno oduševiti pesma koju su trubači svirali, te se Faku veselio uz zvuke "Đurđevdana".

 

 

Kampaco je bio heroj Crvene zvezde i na meču protiv Fenerbahčea, te je pored toga što je dao najviše poena, uspeo da izbori produžetak u samoj završnici. Po završetku utakmice nije mogao da sakrije tugu jer se tim sa Malog Kalemegdana nije plasirao u završnicu.

Kao što sam rekao prošlog puta, tako je, kako je, odigrali smo poslednjih šest utakmica sjajno, nismo ušli u plej-of, ali imamo da budemo zadovoljni zbog mnogo toga - rekao je Kampaco, pa se posvetio i svojoj igri u pobedi protiv turske ekipe:

- Pogodio sam neke teške šuteve, igrao sam sa dosta borbe, faktički nismo igrali ni za šta važno, ali igrali smo za nas, za navijače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading