SLAĐU PETRUŠIĆ IZAZOV NA TIKTOKU KOŠTAO ŽIVOTA?! Rijaliti zvezda hospitalizovana zbog polomljene noge, OVO ju je uništilo?! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

14.04.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost u šoku!

SLAĐU PETRUŠIĆ IZAZOV NA TIKTOKU KOŠTAO ŽIVOTA?! Rijaliti zvezda hospitalizovana zbog polomljene noge, OVO ju je uništilo?! (FOTO)

Foto: printscreen/Happy TV

Bivša učesnica "Parova", a kasnije i voditeljka pomenutog rijaliti formata, Slađana Petrušić, preminula je u 40. godini, navodi se na njenim zvaničnim društvenim mrežama. Nakon što je osvojila srce publike kraj malih ekrana, ona se povukla iz medija.

Petrušićeva je, naime, pre dva dana završila u bolnici, kada se povredila tokom izazova na TikToku i objavila fotografiju slomljene noge na društvenoj mreži Instagram i otkrila detalje.

- Nikad nisam lagala. Otišle su noge i svašta nešto. Inače za ubuduće... Pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim. To što vam nisam odmah sve rekla, to je jer me doktori svako malo za**bavaju, j**em ti Tik Tok izazove - napisala je Slađa.

Republika

Foto: Instagram.com

Slađa Petrušić u bolnici

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Slađana Slađa Petrušić preminula akon što je samoinicijativno napustila bolnicu, zbog čega se njeno stanje pogoršalo i, prema pisanjima medijima, ona je ponovo hitno hospitalizovana nakon srčanog zastoja.

Po dolasku u njen dom u Zagrebu, medicinska sestra i doktor su uradili reanimaciju, a navodno je na licu mesta dobila epinefrin kako bi medicinski tim pomogao da joj povrati puls. Ona je, kako prenose, oko 20 časova doživela još jedan infarkt i reanimacija i pokušaj oživljavanja koji je trajao oko pola sata nije uspeo.

Republika

Foto: printscreen/Happy TV

Slađa Petrušić preminula

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading