PREMINULA SLAĐA PETRUŠIĆ?! Rijaliti zvezdu lekari reanimirali DVA PUTA, neutešna porodica u ŠOKU!

Autor: P. R.

Zabava

14.04.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubila životnu bitku!

PREMINULA SLAĐA PETRUŠIĆ?! Rijaliti zvezdu lekari reanimirali DVA PUTA, neutešna porodica u ŠOKU!

Foto: printscreen/Happy TV

Slađana Petrušić, bivša rijaliti učesnica i voditeljka "Parova", navodno je preminula sinoć u 20:30 časova, a vest je buknula na društvenim mrežama i odmah se proširila.

Kako se navodi na Instagramu, nakon što je samoinicijativno napustila bolnicu, nešto posle 12 časova njeno stanje se pogoršalo i, prema pisanjima medijima, ona je hitno hospitalizovana nakon srčanog zastoja.

 

 

Kako se dalje navodi, po dolasku u njen dom u Zagrebu, medicinska sestra i doktor su uradili reanimaciju, a navodno je na licu mesta dobila epinefrin kako bi medicinski tim pomogao da joj povrati puls.

Ona je, kako prenose, oko 20 časova doživela još jedan infarkt i reanimacija i pokušaj oživljavanja koji je trajao oko pola sata nije uspeo. Ovim povodom, na njenom Fejsbuk profilu navodno se oglasila i porodica.

- Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju - stajalo je na njenoj društvenoj mreži, gde se navodno obratila njena porodica.

Republika

Foto: instagram.com/petrusicsladjana

Slađana Petrušić preminula

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading