BEBI SE ŽURILO! U Beogradu devojčica rođena kod kuće, Hitna pomoć stigla da preseče pupčanu vrpcu!

Autor:

Vesti

14.04.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče popodne Beograd je postao bogatiji za jednu nestrpljivu devojčicu.

BEBI SE ŽURILO! U Beogradu devojčica rođena kod kuće, Hitna pomoć stigla da preseče pupčanu vrpcu!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Pixabay.com

Bebai hitna pomoć

Prava drama odvijala se juče oko 13 časova u Beogradu kada je Hitna pomoć dobila poziv da se žena porađa. Tada je rođena devojčica kojoj se, po svemu sudeći, malo žurilo da dođe na svet.

Hitna pomoć u Beogradu primila poziv, dok je došla na teren u kući je rođena devojčica. Mama i beba prevezeni u bolnicu, rekla je za RTS doktorka Hitne pomoći Danijela Jevtić, javlja RTS.

Doktorka Hitne pomoći Danijela Jevtić kaže da je dok je došla ekipa Hitne pomoći u kući rođena devojčica i da je to treće dete u porodici. Majka i beba su prevezene u bolnicu,

Doktorka je objasnila da kada Hitna zatekne da je rođena beba, pitaju koji je po redu porođaj i da li je presečena pupčana vrpca.

- U ovom slučaju je bila u pitanju mlada osoba, treći porođaj, već imaju neko iskustvo. To su naši lepi pozivi. Pogotovo je dobro kada nema komplikacija. Neka život pobedi - rekla je doktorka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading