RUS TERAO CIRKUS! Medvedev napravio HAOS u Monte Karlu! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.04.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskutabilno ponašanje postala je centralna tema.

RUS TERAO CIRKUS! Medvedev napravio HAOS u Monte Karlu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev

Danil Medvedev i Aleksander Zverev odigrali su spektakularan meč u Monte Karlu.

Ruski teniser je na kraju slavio sa 2:1 (3:6, 7:5, 7:6) i plasirao se u četvrtfinale gde će igrati protiv Holgera Runea, ali je tokom samog meča napravio haos u nekoliko navrata.

Njegov cirkus počeo je u drugom setu kada je sklonio šipku koja stoji na mreži, samo zato što je prethodno loptica koju je uputio ka polju Nemca udarila u nju. Ovo je nasmejalo i sudiju, sklupljače loptica, publiku, ali i Zvereva koji je u čudu gledao šta je Medvedev uradio.

 

 

Nije dobio opomenu za taj gest, a kaznu je izbegao i kada je snažno udario lopticu koja je završila na zaštitnoj ogradi te propisno iznervirao publiku.

Imao je i pauzu za toalet, a na kraju meča priznao je da je preterao:

Izvini, ponašao sam se užasno danas - rekao je Zverevu koji je samo prošao pored njega.

 

 

Sa druge strane, Aleksander Zverev borio se koliko je mogao, a jedinu pauzu napravio je kada je merio šećer na terenu. Poznato je da je Nemac dijabetičar, tako da je morao da proveri šećer u krvi, da bi potom nastavio meč. 

Kao što smo naveli, Medvedev će u četvrtfinalu igrati protiv Runea koji je bez borbe stigao do ove faze jer mu je Mateo Beretini predao meč zbog povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading