NOVAK NIJE ČOVEK! Rus sve IZNENADIO, pa najavio BITKU sa Đokovićem!

Autor:

Sport

11.04.2023

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gahov biće prvi rival najboljeg tenisera planete u Monte Karlu, a pred meč drugog kola dao je zanimljivu izjavu.

NOVAK NIJE ČOVEK! Rus sve IZNENADIO, pa najavio BITKU sa Đokovićem!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković počinje svoj pohod ka tituli u Monte Karlu.

Prvi protivnik najboljem teniseru planete biće Rus Ivan Gahov kog apsolutno niko nije očekivao u drugom kolu.

Trenutno 186. igrač na ATP listi nije trebao da nastupa u kneževini, ali je odustajanjem nekolicine tenisera stekao pravo da se nađe u kvalifikacijama koje je uspešno prebrodio, a zatim je u prvoj rundi posle velike borbe savladao Amerikanca Mekenzija Mekdonalda te zakazo duel sa Đokovićem.

- Zaista volim Novaka, tako da uvek navijam za njega. Igrao je lude mečeve protiv Nadala i Federera, tako da mi je velika čast. Ali, i pored poštovanja, pokušaću da odigram taj duel s njim kao da je još jedan običan meč. Svi smo mi ljudi, znam to. Mada ponekad mislim da Novak nije. Međutim, svi imamo slabe tačke i ja ću pokušati da nađem Novakove - rekao je Gahov pred ovaj meč, pa nastavio:

 

 

- Bez reči sam. Još ne mogu da verujem. Čak i kada sanjam, mislim da je teško razumeti i objasniti šta se dogodio u poslednjih nekoliko dana. Bez obzira na bodove i novac koji ću zaraditi, najbolja nagrada je igrati protiv najvećeg svih vremena. To je ono najbolje što sam mogao da tražim.

Gahov nije odrastao u teniskoj porodici, ali su njegovi roditelji želeli da se njihov sin bavi sportom. Navijač je Real Madrida, uživa u fudbalu, Formuli 1 i snukeru, prijatelj je sa Danilom Medvedevim i Andrejom Rubljovim, a tenis mu je došao u centar pažnje 2005. godine kada je gledao meč između Marata Safina i Rodžera Federera na Australijan openu i kada je čuveni Rus slavio sa 3:2.

Meč između Đokovića i Gahova na programu je u utorak, ne pre 14 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading