NAJVAŽNIJA VEST ZA NOVAKA STIGLA IZ MONTE KARLA: Srbija je ovo sa nestrpljenjem čekala!

Autor:

Sport

10.04.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je jasno oko najboljeg na svetu.

NAJVAŽNIJA VEST ZA NOVAKA STIGLA IZ MONTE KARLA: Srbija je ovo sa nestrpljenjem čekala!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković započeće svoj pohod na pehar u Monte Karlu u vreme ručka. Organizatori turnira iz serije 1000 odlučili su da meč prvog reketa planete i Rusa Ivana Gahova stave kao treći na terenu "Ranije III", pa neće početi pre 14 časova.

Program počinje u 11 sati, a Noleta čeka prava nepoznanica u liku trenutno 186. igrača na ATP listi, koji je iznenadio Amerikanca Mekenzija Mekdonalda, dželata Rafaela Nadala na Australijan openu.

U isto vreme na teren bi trebalo da izađe i Miomir Kecmanović, koji će se u prvoj rundi boriti protiv Italijana Lorenca Musetija.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 5.779.335 evra.

Podsetimo da Srbin u kneževini juri prvi pehar još od Australijan opena, a u međuvremenu je zaustavljen u polufinalu Dubaija od strane Rusa Danila Medvedeva.

Masters u Monte Karlu propuštaju brojni favoriti, poput Alkarasa, Nadala i Ože-Alijasima, a glavni konkurent Novaku trebalo bi da bude drugi nosilac, Grk Stefanos Cicipas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading