MAĐARSKA POLICIJA ZAUSTAVILA KAMION, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Pronašli 17 zbijenih ljudi, BORILI SE ZA VAZDUH!

Autor:

Svet

14.04.2023

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je uhapšen.

MAĐARSKA POLICIJA ZAUSTAVILA KAMION, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Pronašli 17 zbijenih ljudi, BORILI SE ZA VAZDUH!

Foto: youtube.com/printscreen

Policija u Mađarskoj pronašla je 17 migranata naguranih u zatvoreni prostor bez odgovarajuće ventilacije kada su zaustavili kamion turskih registarskih oznaka u blizini južne granice.

Migrantima,16 iz Egipta i jednom iz Libije, potrebna je hitna medicinska pomoć, saopštila je policija na svom sajtu, dodajući da im je živote spasila samo brza akcija nakon što su ih rumunske vlasti obavestile.

Policija je saopštila da je zaustavila kamion u četvrtak kod sela Kistelek i pozvala hitnu pomoć za migrante i privela krijumčara ljudi, turskog državljanina.

U februaru je 18 avganistanskih migranata pronađeno mrtvih u kamionu napuštenom na sporednom putu u blizini bugarske prestonice Sofije.

Hiljade ljudi koji beže od rata i siromaštva na Bliskom istoku, u Africi i Aziji sele se kopnom preko Balkana u Evropu. Mađarska je podigla ogradu na svojoj južnoj granici sa Srbijom, ali ruta kroz Mađarsku ka zapadnoj Evropi i dalje je popularna za migrante.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading