ZVEZDA POMOGLA PARTIZANU! Pred crno-belima su samo DVA USLOVA do mesta koje su SANJALI!

Autor:

Sport

13.04.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana u poslednjem 34. kolu dočekuju Panatinaikos (petak, 20.30).

ZVEZDA POMOGLA PARTIZANU! Pred crno-belima su samo DVA USLOVA do mesta koje su SANJALI!

Foto: Starsport

Pobeda večitog rivala Crvene zvezde nad Fenerbahčeom, omogućila je Partizanu da se, ipak, na kraju ligaškog dela dokopa toliko željenog petog mesta.

Jasno je da se jedan od tri ključna uslova ispunio, odnosno, da su Ivanovićevi izabranici trijumfom nad gostima iz Istanbula, izbacili turski tim iz trke za "kotu pet".

Sada su pred Partizanom još dva važna detalja, koji moraju da ispune, kako bi se našli odmah iza Reala, Barselone, Olimpijakosa i Monaka.

Glavni i prvi je da pred "grobarima" u petak savladaju atinskog velikana i sačekaju rezultat utakmice iz Tel Aviva.

Tamo se sastaju Makabi i Real, a trijumf Madriđana u ovom meču omogućio bi izabranicima Željka Obradovića da na kraju završe kao petoplasirani.

Foto: Starsport

 

U tom slučaju, Partizan bi u Top 8 igrao protiv Monaka, koga je klub iz Humske već savladao oba puta tokom regularnog dela sezona.

Upravo su pobedom u Kneževini crno-beli obezbedili plasman u četvrtfinale, dok su pred svojim navijačima u 17. rundi deklasirali četu Saše Obradovića rezultatom 100:80.

Evroliga je u međuvremenu odredila arbitre za sutrašnji duel u "Štark areni", pravdu će deliti Nemac Robert Lotermoser, koji je večeras sudio i Crvenoj zvezdi protiv Fenerbahčea.

Sa druge strane, izabranici Dimitrisa Itudisa moraće da sačekaju i utakmicu Žalgirisa u Minhenu protiv Bajerna, kako bi videli da li će nastaviti takmičenje u Top 8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading