DARA BUBAMARA MOŽE DA UBIJE NEKOG OVOLIKIM GRUDIMA: Preliva na sve strane, da li ste u životu videli veće silikone? (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zabava

20.04.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ostavila javnost u šoku fotografijama sa odmora, svi gledaju u njeno bujne silikone!

DARA BUBAMARA MOŽE DA UBIJE NEKOG OVOLIKIM GRUDIMA: Preliva na sve strane, da li ste u životu videli veće silikone? (GALERIJA)

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara

Dara Bubamara odabrala je Brazil za zemlju u kojoj će napuniti baterije za sve predstojeće obaveze, a njene fotografije sa egzotičnih plaža pokrenule su mnoštvo komentara na Instagramu i Tviteru.

Naime, pevačica se nedavno vratila sa odmora, a svoj profil na drutšvenoj mreži Instagram zatrpala je momentima sa, po svemu sudeći, nezaboravnog putovanja. Minijaturni kupaći kostimi, koji mnogo više otkrivaju nego što pokrivaju, svima su zapali za oko, kao i Darine ogromne, silikonske grudi.

Iako je na sebi neretko imala neku ešarpu ili velike sunčane naočare na licu, Dara je u većini slučajeva bila golišava, dok su njene bujne grudi bile glavna tema na u komentarima ispod svake objave.

"U životu nisam video veće grudi", "Kako spavaš na stomaku?", "Je l' bi ovo trebalo da bude privlačno", "Kakva si bomba", samo su neki od mnogih podeljenih komentara koji se mogu pronaći ispod njenih fotki na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading