DARA SE IGRA U FOTOŠOPU KAO KARLEUŠA! Nekadašnje drugarice pozirale u istim BIKINIJIMA, pa identično izobličile obline! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.04.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljute suparnice udružile znanje!

DARA SE IGRA U FOTOŠOPU KAO KARLEUŠA! Nekadašnje drugarice pozirale u istim BIKINIJIMA, pa identično izobličile obline! (FOTO)

Foto: Instagram.com/karleusastar, darabubamara_official

Dara Bubamara nedavno je spakovale kofere i otputovala u Brazil, kako bi se odmorila sa svojim saradnicima pred nove projekte. Kako to obično biva, pevačica je ovu priliku iskoristila da napravi i obnažene fotografije na jednoj od najlepših plaža na svetu.

Naime, Dara je na Kopakabani pozirala u minijaturnom bikiniju crne boje, međutim, s obizorm da smo se uverili da kuburi sa kilogramima kada je nedavno gostovala u emisiji "Amidži šou", evidentno je da se pevačica malo zaigrala u famoznom "fotošopu" i oblikovala obline po svojoj želji.

 

 

Da zlo bude veće, isti bikini ponela je i njena nekadašnja drugarica, a sada ljuta suparnica, Jelena Karleuša, kojoj "fotošop" takođe nije stran.

Naime, samoprozvana diva je takođe pozirala na jednoj plaži, doduše u avgustu prethodne godine, koristeći istu tehniku izobličavanja, te je tako dobila efekat sa kukovima koji u stvarnosti zapravo ne postoji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading