POZLILO JOJ U AVIONU, IMALA HITAN POROĐAJ: Bekvalac se slomila nakon saznanja da ima TUMOR PANKREASA, usledila i depresija! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

11.04.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Bekvalac otkrila je kroz šta je sve prošla kada je na svet donosila ćerku Saru.

POZLILO JOJ U AVIONU, IMALA HITAN POROĐAJ: Bekvalac se slomila nakon saznanja da ima TUMOR PANKREASA, usledila i depresija! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dragana Bekvalac

Dragana Bekvalac, najstrarija sestra pop zvezde Nataše Bekvalac, retko se pojavljuje u medijima, a svojoj ćerki Sari Šekularac, inače mladoj pevačici Zoi, čestitala je 24. rođendan i opisala najbolnije, ali i najsrećnije trenutke u njenom životu.

Kako je opisala, tog dana 11.4.1999. godine pozlilo joj je u avionu i hitno su sleteli kako bi se porodila. Tada su joj saopštili i da ima tumor pankreasa.

- Znate kako je bilo?! Bombardovanje... 11.4.1999. nisam nikada mogla da pišem o ovom periodu mog života.. Jedan je od težih... Muž u vojsku, tata ostaje u Srbiji, a mi žene... Same odlazimo u Loveč jer je tata tamo bio fudbalski trener. Pošto sam u 9. mesecu, pozlilo mi je u avionu. Slećemo i hitan porođaj... Ostajem sama u bolnici među nepoznatim ljudima, ne znam jezik, ostavljaju me ne misleći da ću se za pola sata poroditi, ranije dosta, i tada kreće pakao! Ona je jedino bila dobro. Moja Sara... Umirem lagano od bolova i još mi saopštavaju da imam tumor na pankreasu i akutni pankreatitis... Ok. Post-porođajna depresija sledi i neću više ništa, neću ni da živim... Ali posle dve nedelje prihvatam nju i tada kreće moj rolerkoster sa Zoi - piše Dragana i nastavja:

 

 

- Kako ona kaže: "Majka ja ne znam šta ti više nije jasno", kada je bilo šta pitam... "Pa nisi me rodila kada treba, a ne nešto drugo", i neka. Volim što je svoja, volim što zna sta neće, obožavam što je uradila sve ono što ja nisam smela, što mi je kao mala rekla: "Hoću samo onako kako ja hoću, slagala se ti ili ne". Bilo je teško, ali sam danas ponosna majka jedne samostalne, hrabre, inteligentne devojke, jedne velike umetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene... Volim te, hrabra moja devojčice. Uvek ću biti uz tebe, sa tobom i iza tebe... Dok dišem, 24 - napisala je Dragana Bekvalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading