PUŠTEN NA KUĆNU NEGU! Pobednik "Zvezda Granda" se oglasio nakon HITNE OPERACIJE, godinama imao problem!

Autor:

Zabava

11.04.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovi fanovi su se zabrinuli!

PUŠTEN NA KUĆNU NEGU! Pobednik "Zvezda Granda" se oglasio nakon HITNE OPERACIJE, godinama imao problem!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mahir Mulalić

Pobednik "Zvezda Granda" Mahir Mulalić zabrinuo je svoje fanove objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, on je objavio fotografiju gde mu je glava obmotana zavojima, a kasnije je objasnio da je išao na operaciju i da zbog toga mora da nosi zavoje.

Kako kaže, pojavio mu se problem koji je jedino mogao hirurški da se reši.

- Još pre nekoliko godina sam počeo da imam probleme sa sluhom kada je levo uvo u pitanju. S vremena na vreme sam to kontrolisao, ali nije bilo ništa opasno. Nažalost, pojavio se polip, za koji je najbolje rešenje bila hitna operacija. Tako da sam dan nakon operacije pušten na kućnu negu, narednih desetak dana, a već posle toga mi počinju i nastupi, tako da jedva čekam da ova rana zaceli i da se vratim tamo gde pripadam, a to je bina - rekao je Mahir za 24Sedam i dodao:

Republika

Foto: Instagram.com/mulalic

Mahir Mulalić u zavojima

- Javljali su se ljudi, počev od porodice i prijatelja, pa publike koja me prati. Nekoliko kolega iz posla i stvaralaštva se javilo tako da hvala im na tome - zaključuje pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading