OVOG POZNATOG PEVAČA JE PRIJA LUDO VOLELA: Pevačica na početku karijere bila u vezi SA NJIM, a nije Ljuba Perućica! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.04.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihova veza bila je veoma burna, a oni su posle nekoliko raskida i mirenja još 2013. godine stavili tačku na svoj ljubavni odnos.

OVOG POZNATOG PEVAČA JE PRIJA LUDO VOLELA: Pevačica na početku karijere bila u vezi SA NJIM, a nije Ljuba Perućica! (FOTO)

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović je pre supruga Filipa Živojinovića sa kojima ima sina Aleksandra, bila u vezi sa Ljubom Perućicom. Međutim, na samom početku svoje karijere zabavljala se i sa Amarom Giletom Jašarspahićem.

Prošlo je više od 10 godina otkako je Amar Gile pobedio na takmičenju "Zvezde Granda" i tako proslavio sebe i svoj rodni kraj, Kakanj. Osim po pesmama i glasu, publika ga iz tog perioda pamti i po ljubavima koje je imao. Mlad, zgodan i šarmantan privlačio je mnogo devojaka u svoje društvo, ali je tada samo jedna uspela da osvojio njegovo srce - Aleksandra Prijović.

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Amar Gile

Njihova veza bila je veoma burna, a oni su posle nekoliko raskida i mirenja još 2013. godine stavili tačku na svoj ljubavni odnos. Spekulisalo se da je Amar ostavio Aleksandru zbog druge devojke. Međutim, kako bi potvrdili da su u dobrom odnosu, Aleksandra i Gile su 2014. godine objavili duetsku pesmu.

- Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dečije, nije bila to neka veza - rekao je svojevremeno Amar za Grand, pa dodao:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Amar Gile i Aleksandra Prijović bili u vezi

- Ne srećem se s Aleksandrom. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u Grandovim emisijama, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i nismo se rastali u svađi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading