SLAVNA GLUMICA ĆE IGRATI POKOJNU MARINU TUCAKOVIĆ: Evo ko će se pored Huse iz Bit Strita naći u glavnoj ulozi u filmu o Džeju!

Autor: P. R.

Zabava

10.04.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Mića Sovtić, biznismen i muž poznate glumice, bio je nerazdvojan s Ramadanovskim još od 70-ih godina prošlog veka, pa samim tim ona poznaje pevačev lik i delo više nego iko drugi.

SLAVNA GLUMICA ĆE IGRATI POKOJNU MARINU TUCAKOVIĆ: Evo ko će se pored Huse iz Bit Strita naći u glavnoj ulozi u filmu o Džeju!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Marina Tucaković, Džej

Iako se film" Nedelja" inspirisan likom i delom jednog od naših najboljih pevača Džeja Ramadanovskog uveliko snima, producenti u najvećoj tajnosti drže lokaciju, scenario i glumačku postavu.

Jedna od glavnih uloga u filmu, koji bi na jesen trebalo da ugleda svetlost dana, pripala je Anici Dobri. Ona će, kako se saznaje, tumačiti lik i delo najvažnije osobe u pevačevoj karijeri - Marinu Tucaković.

Republika

Foto: ATA Images

Anica Dobra

Budući da je upravo pokojna hitmejkerka od siromašnog dečaka iz doma napravila zvezdu čija je biografija zavredela ekranizaciju, ne treba da čudi što će i njega uloga u filmu biti centralna. Zbog toga, producenti su odlučili da upravo Anici Dobri dodele tu ulogu, jer osim što je vrhunska glumica, ona je uz supruga Miću Sovtića svedočila velikom prijateljstvu i poslovnoj saradnji Marine i Džeja, piše Alo.

Podsetimo, kako je Republika pisala, na tajnoj lokciji na Dorćolu uhvatili smo Huseina Alijevića, poznatijeg kao Husu iz nekadašnje popularne dens grupe "Bit strit", ​koji će u filmu "Nedelja" glumiti pokojnog Džeja, a pored njega će se naći i glumac Marko Janketić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading