"I MARINI BI TO BILO DRAGO..." Futa Radulović nakon stravičnih tragedija ispunio jednu od POSLEDNJIH ŽELJA pokojne hitmejkerke, tiče se i DŽEJA!

Autor:

Zabava

29.03.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Futa Radulović nakon pauze od više od dve godine vraća se na velika vrata.

"I MARINI BI TO BILO DRAGO..." Futa Radulović nakon stravičnih tragedija ispunio jednu od POSLEDNJIH ŽELJA pokojne hitmejkerke, tiče se i DŽEJA!

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages

Biografski film "Nedelja", koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog  počeo je da se snima pre dve nedelje, a sada isplivavaju i novi detalji ovog projekta, koje produkcija drži u strogoj tajnosti.

Naime, kako se saznaje, deo ovog filma biće i Aleksandar Futa Radulović, koji se ovim filmom vraća na velika vrata, posle dve porodične tragedije koje je doživeo u prethodnom periodu - gubitka supruge i čuvene hitmejkerke Marine Tucaković i sina Milana Laće Radulovića.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Aleksandar Futa Radulović ostao bez sina Laće i žene Marine Tucaković

Kompozitor je ovu informaciju potvrdio za medije i objasnio o čemu se tačno radi, a istakao je i da su data autorska prava na pesme njegove pokojne supruge Marine Tucaković.

Sve je regulisano što se tiče prava još odavno. Čak sam se i ja angažovao oko muzike za neke delove ovog filma. Malo se vraćam. I Marini bi to bilo jako drago - poručio je ljubazno Futa za Kurir, a na pitanje kako je, istakao je da je dobro koliko može da bude i da radi nešto pomalo.

Republika

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski film "Nedelja"

Podsetimo, kako su mediji već preneli, Džeja u jednom periodu života tumačiće i Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe "Bit strit".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading