DORĆOL JE STAO ZBOG HUSE KAO NEKAD ZBOG DŽEJA: EKSKLUZIVNO! Republika na snimanju filma o kultnom pevaču (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika donosi vam ekskluzivne kadrove sa snimanja filma "Nedelja", biografskom ostvarenju o Džeju Ramadanovskom.

DORĆOL JE STAO ZBOG HUSE KAO NEKAD ZBOG DŽEJA: EKSKLUZIVNO! Republika na snimanju filma o kultnom pevaču (FOTO)

Foto: Dragan Kadić

Džej Ramadanovski

Snimanje biografskog filma o legendarnom Džeju Ramadanovskom nedavno je počelo u najvećoj tajnosti, a ekipa portala Republika se i ovog puta pronašla na pravom mestu u pravo vreme, te smo tako ekskluzivno uhvatili densera Huseina Alijevića, poznatijeg kao Husa "Bit strit", koji baš u tom trenutku snimao kadrove za film koji javnost željno iščekuje.

Naime, na Dorćolu se već nekoliko dana odvija snimanje filma "Nedelja" u velikoj tajnosti, a kako se može videti na fotografijama koje je Republika ekskluzivno napravila, Husa se odlično snašao u ulozi pokojnog Džeja, skidajuću emociju koju je pevač nosio u sebi. 

Podsetimo, film će pratiti Džejev životni put, karijeru, duh Beograda, a naročito njegovog voljenog Dorćola. Pored Huse Alijevića, koji će tumačiti lik legendarnog pevača, u filmu "Nedelja" naćiće se i glumci Milica Janevski i Marko Janketić, kao i Italijan Antonio Skarpa, kojeg je domaća javnost upoznala u popularnom ostvarenju ''Južni vetar''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading