LICEMERSTVU NEMA KRAJA: Hrvati zabranili srpski turbofolk, a sad dovode kralja narodne muzike!

Autor: A.I

Zabava

31.03.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agencija 'Hiljadarka' organizovala je koncert na Zagrebačkom velesajmu, a otkriveno je da će jedan od gostiju biti i srpski pevač Ljuba Aličić.

LICEMERSTVU NEMA KRAJA: Hrvati zabranili srpski turbofolk, a sad dovode kralja narodne muzike!

Foto: ATA Images

Specijalni gost na Hiljadarki biće kralj narodne muzike, Ljuba koji će nastupiti 3. juna u Zagrebu. Pevač je poznat po najvećim hitovima: 'Ciganin sam, al' najlepši', 'Ti ne ličiš ni na jednu', 'S prvom kišom' i mnogim drugim.

 

 

Pevač je ranije otkrio kako je najviše novaca zaradio pevajući na romskim svadbama, piše Express.

-  Ljudi traže i tužne i vesele pesme. Evo, recimo, bio sam u Italiji, na jednoj svadbi, oni se mladi žene, 13, 14, 15 godina, nije to iz ljubavi, oni kupuju snajku, imaju i neki romski sud, tako mora biti. Ako nije kako treba, mora se vratiti duplo i sve što košta u restoranu, a to su stvarno novci. Daju dukate, prsten, lanac, sve je to vredno. Ja nisam nikad bežao, nije bilo potrebe - rekao je Ljuba.

Republika

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Ljuba Aličić

Iako je puno zaradio, njegovo bogatstvo otišlo je na kocku i na fudbal. Supruzi Željani je to teško palo.

-  Imao sam ja problem sa ženom, kad je videla da ja radim taj posao, sportski, rekla mi je da ovako dalje ne može. I normalno ja poštujem svoju ženu, mnogo je volim i poštujem i stao sam - priznao je.

Podsetimo, Hiljadarki su zabranili koncerte u Puli i Osijeku. Nakon što je gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, zabranio koncert u gradu, trebalo je da se prebaci u Osijek. Međutim, gradonačelnik Osijeka, Ivan Radić, takođe je odlučio da ne želi da se takav koncert održi. Hiljadarka je organizovala koncert koji će biti 3. juna na Zagrebačkom velesajmu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading