Snežana Đurišić progovorila o aferi mito: Evo dokle je stigao slučaj reketiranja kandidata "Zvezde Granda" (VIDEO, FOTO)

Autor: A.I

Zabava

31.03.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Snežana Đurišić progovorila je o skandalu koji i dalje drma Grand.

 

Pevačica i član stručnog žirija "Zvezde Granda" Snežana Đurišić je stala pred kamere Republike pred svoj nastup i tom prilikom otkrila da je uvek raspoložena, a progovorila je i o aferi mito zbog koje je bila u centru skandala sa kandidatom Dušanom Vukadinovićem, nakon tvrdnji njegove majke da mu je navodno tražila novac da bi prošao dalje.

Kako kaže pevačica na početku razgovora, ona ne dozvoljava da joj raspoloženje pokvare drugi ljudi.

- Uvek sam raspoložena, čak i kad me neko iznervira- rekla nam je Snežana, koja ističe da je dobro raspoloženje ključ dobrog mentalnog zdravlja.

- Mislim da je to pre svega za mentalno i dugovno zdravlje najvažniji recept, samo veselo.

Snežana nam je priznala šta je najviše izluđuje. 

- Nerviraju me nepravde, laži, bezobrazluk, sve ono što može da nervira starije ljude- rekla je Snežana, pa priznala kako se nosi sa nepravdom. 

- Nisam se borila niti se izborila. Znam na šta ciljate, postoji sud, pravda i zakon pa će to da se reši. Ono što je evidentno to je da niko nije poverovao u te priče, što znači da sam uspela za sve ove godine da se pored toga što sam pevač predstavim i kao čovek koji ima stav i čestit i pošten.

Ona je progovorila o svom partneru.

- On je uvek tu i kad nije tu, on je tu. On mi uvek pomaže da me uvek me prati ne, jer to nije ni normalno, ali uvek mi pomogne posebno kada je Skadarlija u pitanju, mislim da bi bilo bezveze da on nije tu- rekla je Đurišićka.

Ona je na konstataciju da mladi talentovani pevači koji nisu dobri kao ljudi, time ruše talenat i autoritet, imala je jasan stav.

 Ne mogu da prihvatim tu rečenicu "nisu dobri kao ljudi". Da biste znali da li je neko dobar čovek morate provesti neko vreme s njim. Vi mediji često znate da prenesete rečenicu nekog ko kaže nije dobar čovek, a taj jedva poznaje tog o kome priča. To su lični problemi koje treba podhitno rešiti jer mislim da čovek svojim ponašanjem govori pre svega o sebi. Ako imaš nešto da kažeš moraš imati dokaz- izričita je Snežana. 

Kako kaže, kada je u porodičnom okruženju, ne peva svoje pesme.

- Porodično uživam. Jeste da zvuči kao fraza, ali istina je da te pesme koje snimim, ja odaberem jer mi se sviđaju i volim ih, ali mogu da pomenem pesme koje su moja "lična karta" i hvala Bogu ima ih dosta, a to su: "Imena mi mog", "Vratiću se", "Kleo se kleo", "Sve je prošlo među nama", to su pesme koje od trenutka kada sam ih snimila žive sa mnom. Volim da ih čujem, ali volim da pevam i pesme mojih kolega.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading