AMAR GILE POSTAO TATA DRUGI PUT! Slavlje u domu pevača, ponosni roditelji dali nasledniku IME koje krije prelepu simboliku! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.03.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačeva partnerka Mirela na svet je donela dečaka, kojem su dali ime Zlatan.

AMAR GILE POSTAO TATA DRUGI PUT! Slavlje u domu pevača, ponosni roditelji dali nasledniku IME koje krije prelepu simboliku! (FOTO)

Foto: ATA Images/M.M.

Amar Gile

Pevač i pobednik sedme sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Amar Gile Jašarspahićzajedno sa partnerkom Mirela dobio je sina, kojem su roditelji dali ime simoboličnog značenja - Zlatan, što karakteriše osobu koja je zlata vredna, plemenita i dragocena.

Amara su, naime, srećne vesti zatekle u Bugarskoj, gde je otišao na nastup. Podsećanja radi, pevač ima sina Darisa iz prvog braka, a drugom nasledniku se posebno radovao što je u više navrata i isticao.

- Osećaj je neopisiv kao i kod prvog deteta. Ja sam najsrećniji čovek na ovozemljaskoj kugli - poručio je Gile za medije.

Republika

Foto: instagram.com/amargileofficial

Amar Gile postao tata

Iako je planirao da naredne godine ozvaniči vezu sa Mirela, zbog prinove, do svadbe će doći mnogo ranije.

- Sofra će da svira, bez njega neću da se ženim. Voleo bih da mi peva Saša Matić! Mislim da će svadba inače biti u februaru… Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak - otkrio je Amar svojevremeno za Grand.

Republika

Foto: Instagram.com

Amar Gile postao tata

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading