NEMA IH, ALI NE ODUSTAJEMO: Oglasio se Mane, jedini koji se spasao nakon nesreće na Dunavu - poslao jasnu poruku (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

25.03.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mane K. je jedini od četvorice prijatelja koji je kobne večeri uspeo da prepliva Dunav.

NEMA IH, ALI NE ODUSTAJEMO: Oglasio se Mane, jedini koji se spasao nakon nesreće na Dunavu - poslao jasnu poruku (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook/Printscreen

Mane Knežević o nestanku Milana Nikolića, Miloša Markovića i Nenada Trivkovića

Na mestu gde se okupljaju ekipe koje tragaju za nestalim mladićima, čiji se čamac prevrnuo prošle subote na Dunavu, primetne su jake policijske snage, kao i helikopteri.

Kako javljaju reporteri kod restorana kod Renata ispod Pančevačkog mosta su bile četiri policijske marice, a primetni su i helikopteri koji nadleću iznad reke.

- Nema ih.. Potraga se nastavlja, ne odustajemo dok ih ne nađemo - rekao je kratko Mane K, jedini od četvorice prijatelja koji je kobne večeri uspeo da prepliva reku, piše Blic.

Da podsetimo, mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila prošle subote oko 23 časova. Mane K. je uspeo da prepliva reku i kroz šiblje je pešaka pronašao prvu kuću u kojoj je zatražio pomoć.

Traga se za Milanom Nikolićem, Milošem Markovićem, kao i Nenadom Trivkovićem.

Porodica od jutros traga za najbližima

Okupljeni građani su jutros oko 9 časova krenuli u veliku potragu, jedna grupa je krenula peške, dok je druga grupa u potragu išla čamcima.

 

 

Oni koji učestvuju u potrazi imaju zaštitnu opremu i podeljeni su u sedam grupa. Oni prolaze pored reke, kroz šiblje, blato i mulj.

Kako je danas objaviljeno, u vodi blizu mesta gde su četvorica prijatelja bila na izletu pronađene su stvari, za koje se sumnja da pripadaju nestalim mladićima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading