NASTAVLJENA POTRAGA ZA TROJICOM PRIJATELJA: Miloševi, Nenadovi i Milanovi drugovi poslali apel, tražili od građana jednu stvar (FOTO)

Autor:

Hronika

20.03.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća na Dunavu se dogodila u subotu uveče na kilometar od Pančevačkog mosta.

NASTAVLJENA POTRAGA ZA TROJICOM PRIJATELJA: Miloševi, Nenadovi i Milanovi drugovi poslali apel, tražili od građana jednu stvar (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook/Printscreen

Milan Nikolić, Miloš Marković i Nenad Trivković

Rečna policija i svi raspiloživi timovi MUP Srbije i tokom današnjeg dana krenuli su u potragu za trojicom prijatelja koji su nestali u mutnom i hladnom Dunavu.

Nesreća se dogodila u subotu uveče na kilometar od Pančevačkog mosta, a 100 metara od obale, piše Kurir.

Plastično plovilo na kome su bila četri prijatelja, od kojih se Mane K. (37) jedini spasio jer je doplivao do obale, navodno su nađeni njegovi delovi, ranac ali i neki predmeti.

- Potraga za nestalim licima i dalje traje i tako će biti sve dok se ne nađu i sve dokle su vremenski uslovi povoljni za pretragu terena - kaže sagovornik i dodaje:

- Timovi koji učestvuju u potrazi pomažu i sa kopna i sa Dunava. Prijatelji nestalih muškaraca Nenada Trivkovića, Miloša Markovića i Milana Nikolića mole za pomoć sve ljude koji imaju čamce, glisere, dronove da pomognu u potrazi za njima.

Kako se saznaje, svi momci su porodični ljudi, a jednom je žena trudna.

Da podsetimo, Jedinica za bezbednost na rekama od sinoć traga za Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem koji su sinoć oko 21 sat ispali iz čamca kod Pančevačkog mosta.

Otac nestalog Nenada kaže da su tog dana njegov sin i trojica drugara otišli ujutru da roštiljaju.

Nenadova sestra je rekla da se njen brat tog dana našao sa prijateljima koje dugo nije video, pa su otišli da prave roštilj na Beloj steni.

- Ne znamo još ništa. U potragu su sa, prema Tamišu, krenuli i njegovi drugovi. Svi su uključeni u potragu. Mane je pod sedativima. Svi su oni oženjeni i imaju decu - rekla je  potresena sestra nestalog Nenada iz Ugrinovaca.

Mane Knežević je pregledan u Urgentnom centru. Navodno, dao je izjavu policiji ali nije mogao da kaže šta je bio razlog prevrtanja plovila.

Kako je ranije pisano, vremenski uslovi su to veče ali i narednog juta bili loši.

- To veče su bili veliki talasi, duvala je košava, a ovo je hladna i nepregledna reka - navodi izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading