OVO SU MUŠKARCI ZA KOJIMA SE TRAGA: Četiri prijatelja upala u Dunav nakon prevrtanja čamca, samo se jedan spasao - u toku potraga za Milošem, Nenadom i Milanom (FOTO)

Autor:

Hronika

19.03.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Iz Dunava je uspeo samo da ispliva Mane Knežević star 37 godina.

OVO SU MUŠKARCI ZA KOJIMA SE TRAGA: Četiri prijatelja upala u Dunav nakon prevrtanja čamca, samo se jedan spasao - u toku potraga za Milošem, Nenadom i Milanom (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, Facebook/Printscreen

Miloš Marković, Nenad Trivković, Milan Nikolić

Od sinoć Jedinica za bezbednost na rekama traga za trojicom muškaraca koji su oko 21 čas upali u Dunav nakon prevrtanja čamca u blizini Pančevačkog mosta.

U toku je potraga za tri prijatelja Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem.

Prema prvim informacijama, iz Dunava je uspeo samo da ispliva Mane Knežević (37). On je pregledan u Urgentom centru.

Kako je već pisano, čamcem je upravljao Miloš Marković, a muškarci su od Ade Huje išli ka Zemunu.

Mane Knežević je, navodno, dao izjavu policiji ali nije mogao da kaže šta je bio razlog prevrtanja plovila.

On je rekao da je "uspeo da ispliva u blizini kafane kod Renata".

Kroz šiblje, preko nasipa, sav blatnjav, izgreban i iscrpljen, muškarac koji se jedini spasao i uspeo da ispliva iz Dunava kada se čamac , u kom su bila još tri muškarca, prevrnuo, nekako se dočepao obale i uputio prema prvim kućama u Krnjači gde je potražio pomoć.

Meštani su odmah pozvali policiju koja je izašla na teren i koja od sinoć intenzivno traga i na Dunavu i u priobalju za nestalom trojicom iz čamca.

Kako se saznaje, jedan od te trojice bio je neplivač, a kako je došlo do prevrtanja zasad je nejasno a nejasno je i šta su oni sinoć radili na Dunavu po jakoj košavi koja je proizvela velike talase na reci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading