"SVAKO ME PROLEĆE NA JEDINSTVO SETI": Hit koji će po svemu prikazanom biti aktuelan u Kaleniću!

Autor:

Sport

19.03.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle podele bodova na prolećnoj premijeri sa jesenjim prvakom, upisana su i prva tri boda u nastavku prvenstva.

"SVAKO ME PROLEĆE NA JEDINSTVO SETI": Hit koji će po svemu prikazanom biti aktuelan u Kaleniću!

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

U jedinom susretu igranom prvog dana takmičarskog vikenda 17. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Jedinstva je ugostila sastav Gorobilje. Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina (Gorobilje) minimalnim rezultatom. 

Republika

Od samog starta viđena je velika borba, dosta tvrda utakmica u koju su bolje ušli gostujući igrači što je rezultiralo njihovim ofanzivnijom igrom na polovini protivnika.

Igrao se 24. minut kada su gosti Preko Nebojše Varničića poveli, 1:0 za Gorobilje. 

Do kraja poluvremena viđena su dva žuta kartona, po jedan na obe strane. Mogli su gosti do odlaska na pauzu da dodatno uvećaju svoju prednost, ali su omašili par zicera.

Kako to obično biva, posla promašaja na jednoj strani, stiže kazna na drugoj. Pred sam kraj prvog poluvremena domaći preko Marka Nešovića stižu do izjednačenja i postavljaju konačan rezultat posle prvih 45 minuta na 1:1.

Posle desetominutne pauze oba tima su izašla na teren bez previše rizika, rezultat je bio takav da je lako mogao da ode na jednu ili drugu stranu.

Treneri su na obe strane izvršili po tri izmene, i u tom "duelu" je uspešniji bio Nikola Jovanović, šef stručnog štaba domaćih.

Rezervista Petar Milićević je samo dva minuta po ulasku u igru uspeo da zatrese mrežu Ignjevića, Jedinstvo po prvi put vodi na meču.

Do kraja susreta vredno pomena jesu i pet žuta kartona, od kojih su tri podeljena domaćin, a dva gostujućim igračima.

Zanimljivost sa današnje utakmice jeste zaista retka u fudbalskim krugovima, braća Vilmanović i Nikolić bila su podeljena na obe strane terena. Uspešniji su bili ovoga puta po jedan od braće u sastavu Jedinstva.

Jedinstvo (Kalenić) - Gorobilje 2:1 (1:1)

Jedinstvo: Sinđelić, Dragutinović, Dumanjić, Vujović, Vujić, Draškić (od 82' Milićević), Nešović (od 87' Bujišić), Bojović, Vilimanović, Jovičić (od 68' Savić)

Gorobilje: Ignjević, De. Rakić, Majstorović, Vilimanović, Varničić, Spasojević, N. Stevanović, Marjanović (od 71' Du. Rakić) Diković, Sretenović (od 79' M. Stevanović), Mijailović (od 74' Nikolić)

Ovom pobedom ekipa Jedinstva je nastavila sa dobrim prolećnim rezultatima i u sledećem kolu ide na noge Rampi, dok sastav Gorobilje dočekuje ekipu Bakionice.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading