PRIJATELJI NESTALIH MUŠKARACA NE GUBE NADU: Miloš pre sedam dana proslavio rođendan, Milan treba da postane otac, Nenad i Mane su kumovi (FOTO)

Autor:

Hronika

20.03.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mane Knežević je jedini uspeo da dopliva do obale nakon nesreće na Dunavu.

PRIJATELJI NESTALIH MUŠKARACA NE GUBE NADU: Miloš pre sedam dana proslavio rođendan, Milan treba da postane otac, Nenad i Mane su kumovi (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, Facebook/Printscreen

Miloš Marković, Nenad Trivković, Milan Nikolić

Policija, vatrogasci, prijatelji i ribari i dalje pretražuju Dunav u potrazi za trojicom nestalih mladića - Milošem Markovićem (37) iz Zemuna, Nenadom Trivkovićem (38) iz Ugrinovaca i Milanom Nikolićem (36) sa Novog Beograda, koji su u subotu uveče nestali u reci kod Ade Huje kada se prevrnuo čamac u kom su bili.

Sa njima je u polovilu u tom trenutku bio i četvrti drugar, Mane Knežević koji je jedini uspeo da dopliva do obale. On je pregledan u Urgentnom centru, fizički je stabilan, ali je pod velikim stresom i šokom, kažu njegovi poznanici.

Prema njihovim rečima, ništa nije ukazivalo na to da će se ovako nešto dogoditi, a za svu četvorici imaju reči hvale, nazivajući ih velikim ljubiteljima prirode i druženja.

Jedan od nestalih, Miloš Marković, koji je vozio čamac u trenutku nesreće, pre samo sedam dana proslavio je rođendan.

- Miloš je pre nedelju dana slavio rođendan u društvu porodice i prijatelja. Primio je mnogo čestitki i na svom Fejsbuk profilu - kaže jedan od poznanika nestalih:

- Milan Nikolić uskoro postaje otac, jer je njegova žena trudna. Jedva je čekao bebu, a o tome je u septembru obevestio prijatelje na Fejsbuku. Mane Knežević i Nenad Trivković su kumovi. Voleli su reku, provodili su vreme na vodi i ovo im nije bio prvi put da su isplovili čamcem - kaže izvor i dodaje da su se četvorica drugara u subotu okupila posle dužeg vremena:

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Apel za pomoć u pronalaženju muškaraca nakon nesreće na Dunavu

- Nisu se dugo svi zajedno videli i družili, zato su i organizovali taj izlet. Išli su da rošitljaju na ostrvo Bela stena i posle celodnevnog druženja, kada su krenuli kućama, desilo se šta se desilo.

Kako smo već pisali, u subotu uveče su vremenski uslovi bili jako loši za plovidbu, duvala je košava, talasi su bili visoki, a voda hladna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading