ČEKAM DA DOĐE PO PUNJAČ: Nući pre PUCNJAVE i povreda pričao o AFERI sa Džehvom, zbog OVOGA se svađa sa Vojažem!

Autor:

Zabava

10.04.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorio i o sukobu sa Milicom Pavlović!

ČEKAM DA DOĐE PO PUNJAČ: Nući pre PUCNJAVE i povreda pričao o AFERI sa Džehvom, zbog OVOGA se svađa sa Vojažem!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nući

Reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, nastupao je pre dva dana u zimskom "Fristajleru" kad je došlo do pucnjave, gde je Nući zadobio povredu na glavi kad je pao na pod.

Pred sam nastup Nući je dao izjavu, gde je, između ostalog, govorio i o prijateljstvu sa Mihajlom Veruovićem Vojažom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nući pred pucnjavu

- Ja ga znam toliko dugo da nisam revelantan da odgovorim na dve stvari. Različite smo ličnosti, ali smo mnogo dobar spoj. Svađamo se u šopingu, ja volim da kupujem i uživam u tome, a kad to radimo zajedno on me ubrzava i pokačimo se. Idi u hotel, ako te zamara - pričao je Nući u emisiji "Ekskluzivno".

Progovorio je i Teodori Džehverović i punjaču koji je ostao kod njega.

- Još uvek je kod mene, čuvam ga i čekam da dođe po njega. Ne mora da dođe, čekam da joj dam punjač. Ja nisam košarkaš, ne znam kako si nas povezala - rekao je mladi pevač.

Pričalo se i o njegovom sukobu sa Milicom Pavlović, koja ga je otpratila sa Instagrama jer nije dobila njegovu podršku tokom afere "Provereno".

- Nismo blokirani, samo se ne pratimo. Ona je meni otpratila kad je bila drama, u super smo odnosima i nastupali smo zajedno. Nema zle krvi, ali se digitalno ne gotivimo. Ona je rasturila digitalni odnos, ona neka ga i spoji - otkrio je Nući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading