VOJAŽ U LJUBAVNOM TROUGLU: Reper navatao zgodnu glumicu, prštali poljupci na sve strane! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.03.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž i Ćeranić o nastavku serije „U klinču“: Na pomolu ljubavni trougao i još iznenađenja.

VOJAŽ U LJUBAVNOM TROUGLU: Reper navatao zgodnu glumicu, prštali poljupci na sve strane! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vojaž

Svi problemi su rešeni, svako je dobio ono što je hteo. Tako se bar činilo na kraju prve sezone. Međutim, šta se dešava u nastavku serije „U klinču“, čije emitovanje počinje 30. marta na RTS-u.

Glavni glumac, Mihajlo Veruović Vojaž, otkriva da će druga sezona biti još dinamičnija, da sve likove čekaju nove prepreke, a posebno njegov lik – Aljošu, koji neće znati da se izvuče iz ljubavnog trougla.

Uprkos tome što je serija fokusirana na mlađe gledaoce, producent i kreator serije - Aljoša Ćeranić, kaže da je uspela da privuče i druge generacije.

Republika

Foto: Režim produkcija

Vojaž serija "U klinču"

- U seriji smo ponovo sastavili Nikolu Koju i Branku Katić, koji su se pokazali kao odličan tandem u filmu „Mi nismo anđeli“, a veoma bitnu ulogu tumači i Svetlana Ceca Bojković. Serija je, što bi rekao Kojo – za gledaoce od 7 do 77 godina - navodi Ćeranić.

To potvrđuje i muzičar i glumac Vojaž koji tvrdi da je navikao da ga voli i prepoznaje mlađa publika, ali da mu je serija donela popularnost i među starijim generacijama, što mu jako prija.

- Postigli smo ozbiljan uspeh sa serijom, na ulici vole da mi se jave i ljudi od 40, 50 godina i to me jako raduje, jer to je upravo ono čemu težim - objasnio je Mihajlo Veruović Vojaž.

Republika

Foto: Režim produkcija

Vojaž serija "U klinču"

Kao i prethodna, i nova sezona serije „U klinču“ ima 30 epizoda, koje će se emitovati radnim danima na Prvom programu RTS-a od 20.05h.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading