INDI DOBILA KRUNU OD HILJADARKI: Pevačica ne zna šta će sa parama, lete novčanice na sve strane! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.04.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored dinara na glavi, Indi je u ruci držala evre i dolare.

INDI DOBILA KRUNU OD HILJADARKI: Pevačica ne zna šta će sa parama, lete novčanice na sve strane! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Pevačica Indi Aradinović zapalila je domaće medije snimkom tuče sa sestrom Editom, potom i iznenadnim razvodom od supruga nakon četiri meseca braka, a sada je objavila i fotografiju koja je napravila pometnju na društvenim mrežama.

Naime, Indi je na spornoj fotografiji pozirala držeći mikrofon, ali i novčanice od hiljadu dinara ugurane u traku koju je nosila na glavi. Slika je nastala na jednom privatnom veselju na kojem je nastupala sa muzičarima, a neimenovani izvor otkriva da je pored dinara na glavi, u ruci držala evre i dolare.

Republika

Foto: instagram.com/indy_ara_indira

Indi sa krunom od para

- Indi je imala nekoliko hiljada evra u rukama, a kada više nije imala gde da drži novac, gosti su joj stavljali pare na glavu. Ona je najviše bakšiša dobila od žena koje su bile u transu dok je pevala. Nije bilo normalno koliko je para uzela - ističe izvor za Informer.

Inače, sličnu stvar je doživeo i folker Radiša Trajković Đani, koji je na jednom od svojih nastupa dobio krunu od novčanica, a evri su leteli na sve strane.

Republika

Foto: instagram.com/djanimusic

Đani na nastupu dobio krunu od para

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading