IZVISIO! Ništa od TRANSFERA KARIJERE: Snovi srušeni posle SUROVE izjave!

Autor:

Sport

10.04.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazak u višestrukog šampiona se ipak neće desiti.

IZVISIO! Ništa od TRANSFERA KARIJERE: Snovi srušeni posle SUROVE izjave!

Foto: Starsport

Marko Nikolić i Uroš Đurđević

Kao grom iz vedra neba javnost je pogodila informacija da bi nekadašnji fudbaler Partizana, a sada Sportinga iz Hihona, Uroš Đurđević, mogao da pojača redove meksičkog velikana Santos Lagune.

Đurđević, koji je ove sezone postigao tek tri gola, navodno je bio na meti Santos Lagune, inače bratskog kluba Sportinga iz Hihona. Ipak, izvršni predsednik tima iz Meksika, Dante Elizade, demantovao je da će reprezentativac Crne Gore promeniti boju dresa.

Nemam ništa da kažem na temu Đurđevića. Poznajemo ga, znamo kakav je igrač, redovno smo u kontaktu sa ljudima iz Sportinga, ali u ovom trenutku ne planiramo da ga dovedemo. Imamo neke spiskove sa imenima igrača, ali njegovo nije na njima. Imamo četiri napadača i zanimljive igrače iza njih, tako da ne vidim prostor za njega na terenu - nije ostavio nikakvu dilemu Elizade i surovom izjavom stavio je svima do znanja da Đurđević nije u planovima ovog kluba.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Đurđević u dresu Partizana

 

Podsetimo, Uroš Đurđević je tokom omladinskih dana branio boje Crvene zvezde i Rada, za koji je debitovao i u seniorskom fudbalu. Zatim preko Vitesea i Palerma stiže do Partizana gde za kratko vreme postaje ljubimac "grobara".

Osvojio je Đurđević duplu krunu sa klubom iz Humske, uz Brazilca Leonarda bio je najzaslužniji za taj uspeh, da bi zatim otišao u Olimpijakos, pa u Sporting Hihon. Takođe, nastupa i za reprezentaciju Crne Gore za koju je na deset utakmica i dalje bez gola.

Za Sporting Hihon je na 187 mečeva čak 60 puta uspeo da zatrese protivničke mreže. Što se Santos Lagune tiče, u pitanju je klub koji je veoma popularan u Meksiku, a tamošnju "Klausuru" je osvajao u čak pet navrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading