ŠOK ODLUKA! Lepa voditeljka u DRUGOM STANJU, hitno napušta Amidži šou!

Autor:

Zabava

11.04.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopštila lepe vesti!

ŠOK ODLUKA! Lepa voditeljka u DRUGOM STANJU, hitno napušta Amidži šou!

Foto: ATAImages/M.M.

Voditeljka emisije "Amidži šou" Tijana Stoisavljević odlučila je da napusti popularnu emisiju. Voditelj Ognjen Amidžić i ostatak ekipe bili su iznenađeni njenom odlukom, a onda im je ona saopštila razlog.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Tijana Stoisavljević

Kako Pink.rs saznaje, lepa voditeljka je u petom mesecu trudnoće, a ona i njen suprug bivši fudbaler Mihalo Milutinović čekaju devojčicu.

- Istina je da sam u drugom stanju, sve ide po planu, bez nekih trzavica. Ja sam potpuno smirena i relaksirana, tako da sam i bez nekog napora radila sve ove mesece - rekla je Tijana za gorepomenuti portal.

Republika

Foto: printscreen

Tijana Stoisavljević i Mihajlo Milutinović

Inače, ovo je još jedna vest koja je uzdrmala emisiju "Amidži šou". Podsetimo, voditelj Ognjen Amidžić je juče prvo za Republiku potvrdio da je u vezi sa voditeljom Minom Naumović.

Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Amidžić za portal Republika.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading